zoekt een

Verzorgende IG EVV thuiszorg

Wij doen het niet alleen vóór iemand, maar met iemand. We kijken samen met de cliënt naar welke zorg hij of zij nodig heeft. Dát is werken bij Vivent Maaspoort-Empel. Vivent, dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Ons team kent alle niveau’s van (wijk)verpleegkundige tot stagiair. Ondanks dat iedereen individueel werkt is ons team hecht, fijn en warm. Dat merk je doordat we elkaar adviseren, er écht voor elkaar zijn en samen ons rooster waterdicht maken. We ontmoeten elkaar graag live op teamvergaderingen en tijdens ons jaarlijkse uitje.

Ik zie mijn werk niet als werk. Het is mijn passie. Ik hou van het zorgen voor mensen. Ik haal er veel voldoening uit en blijf uitgedaagd door de variatie die het mij biedt. – Danielle van Gestel (verpleegkundige in de wijk)

Team Maaspoort Empel
Je komt te werken in de Bossche wijk Maaspoort en in het kleine ‘ons kent ons’ dorp Empel. We zien in onze wijk een variatie aan zorg. Veel verpleegtechnische-, wond- (vacuümpompen), ADL- en dementiezorg. Genoeg uitdaging dus in onze wijk. Doordat jij zelfstandig jouw routes rijdt en er samen met jouw cliënt voor staat, blijf je creatief en gebruik je al jouw vakkennis.

Als verzorgende IG bied je begeleiding en verzorging, zodat de cliënt zolang mogelijk (zorg)onafhankelijk thuis kan blijven wonen. Voor een aantal cliënten heb jij een coördinerende rol rondom de zorg als Vivent Contact Persoon (VCP). Jij bent voor deze cliënt en hun betrokken naasten het aanspreekpunt en hebt contact met de interne specialisten en externe disciplines zoals de huisarts, ergotherapeut en diëtist.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.536,95 tot maximaal €3.502,58 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma verzorgende IG;
   
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Neos

Verzorgende IG Bijzondere Doelgroepen

Eindhoven
16 - 32 uur
Valkenhof

Verzorgende IG PG en Somatiek

Valkenswaard
In overleg