zoekt een

Verzorgende IG EVV

Waarom kies jij voor de wijkzorg? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! In de wijk ga je zelfstandig op pad, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en dus veel uitdaging in je werk.  

Samen zorgen voor de beste zorg
Je treft jouw cliënt achter de eigen voordeur en daarachter schuilt bij elk een ander verhaal. Onze cliënten zijn zowel jong als oud en de zorg die wij hen bieden zijn zeer divers. Samen zorgen wij ervoor dat onze cliënten de best passende zorg krijgen. Als verzorgende IG verzorg en begeleid je cliënten volgens de in het individuele zorgplan gemaakte afspraken waarbij we aandacht hebben voor het psychisch, sociaal en lichamelijk welbevinden. Daarnaast draag je zorg voor mondelinge en schriftelijke overdracht en verwerk je gegevens in het zorg-leefplan. 

Team Den Dungen
Ons team bestaat uit collega’s met een mix van leeftijd en zorgkennis. Team Den Dungen is een hecht en betrokken team. Het dorp gevoel is niet alleen voelbaar en zichtbaar als werklocatie maar ook in het team gevoel: 'ons kent ons'. Je bent werkzaam in een dorp en het komt dan ook weleens voor dat je een collega treft. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw collega's te ontmoeten in de gezamenlijke teamkamer. Wil je de route van de dag liever met de fiets doen? Dat is mogelijk want team Den Dungen heeft een teamfiets. 
 

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.536,95 tot maximaal €3.502,58 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Verzorgende IG;
   
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
   
 • Werken volgens rooster met wisselende diensten, ook in het weekend.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur