zoekt een

Helpende/helpende +

Hoe zorg jij ervoor dat jouw cliënt de beste zorg krijgt? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Door jouw oprechte aandacht en ondersteuning help je jouw cliënt weer een stapje verder.

Een warm thuis voor onze bewoners 
Samen met jouw collega’s creëer jij een warm thuis voor onze bewoners. Samen een spelletje spelen of genieten van een lekkere lunch, dat vinden wij belangrijk. We nemen de tijd om onze bewoners te leren kennen. Dit doen we met de verschillende disciplines, familieleden en vrijwilligers. We werken als een team samen om de wensen en behoefte van de bewoners te volbrengen. Elke dag is het weer anders. We kijken goed naar wat de bewoners op dat moment nodig hebben.

Als helpende/helpende+ verricht je assisterende en ondersteunende werkzaamheden, zoals het hulp bieden bij ADL activiteiten, het helpen met eten en drinken en het stimuleren tot zelfredzaamheid. Je begeleidt bewoners bij hun dag invulling en draagt zorg voor een huiselijke sfeer. Daarnaast verricht je samen met je collega's ook de huishoudelijke taken. Je zorgt voor een mondelinge en schriftelijke overdracht aan collega’s en rapporteert in het digitale zorgdossier. Je kan goed omgaan met onbegrepen gedrag en je staat stevig in je schoenen. 

Team De Hooghe Clock 
Je maakt deel uit van een enthousiast team van verschillende leeftijden en niveaus. De Hooghe Clock heeft, naast de 44 zorgappartementen, 5 kleinschalig woningen voor bewoners met een vorm van dementie. We zijn gewend open met elkaar te communiceren en kijken vooral naar wat wel kan. Ons team kent gemotiveerde professionals die hun vak met passie uitvoeren. Zo helpen wij onze cliënten om het beste uit hun dag te halen.  

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris Helpende van minimaal €2.285,77 tot maximaal €2.928,86 per maand (FWG 25), op basis van een 36-urige werkweek);
   
 • Salaris Helpende+ van minimaal €2.285,77 tot maximaal €3.013,60 per maand (FWG 30), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Helpende (+).

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Vivent

Helpende of Helpende +

Hintham ('s-Hertogenbosch)
12 - 24 uur