zoekt een

Helpende of Helpende +

.Draag jij ouderen met dementie een warm zorghart toe? Dan is deze baan iets voor jou! In het kleinschalig wonen bij het Hof van Hintham verblijven 92 bewoners verdeeld over 11 woningen.

Zo haal jij het beste uit jouw dag

Als helpende verricht je assisterende en ondersteunende werkzaamheden, zoals het hulp bieden bij ADL activiteiten, het helpen met eten en drinken en het stimuleren tot zelfredzaamheid. Je begeleidt bewoners bij hun dag invulling en draagt zorg voor een huiselijke sfeer. Incidenteel verricht je huishoudelijke taken. Daarnaast heb je als medewerker een nauw contact met de verschillende disciplines, familieleden en vrijwilligers. Dit maakt het werk op de afdeling erg divers, leuk maar ook intensief. 

Als helpende + werk je nauw samen met je collega’s op verschillende kwalificatieniveaus. Gastvrijheid en aandacht zijn hierbij heel belangrijk. Je verzorgt en begeleidt bewoners volgens de in het individuele zorgplan gemaakte afspraken waarbij je aandacht hebt voor het psychisch, sociaal en lichamelijk welbevinden. Je zorgt voor mondelinge en schriftelijke overdracht aan collega’s en rapporteert in het zorgdossier. 

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor bepaalde tijd: 1 jaar;
 • Salaris Helpende van minimaal €2.210,77 tot maximaal €2.853,86 per maand (FWG 25), op basis van een 36-urige werkweek);
   
 • Salaris Helpende+ van minimaal €2.210,77 tot maximaal €2.938,60 per maand (FWG 30), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Helpende of Helpende +;
   
 • Werken volgens rooster met wisselende diensten, ook tijdens het weekend en in de avond.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Sint Annaklooster

Helpende (+)

Eindhoven
In overleg
Zorggroep Elde Maasduinen

Helpende (plus) nachtdienst

Waalwijk
20 - 24 uur
Oktober

Helpende Plus

Bladel
In overleg