zoekt een

Verzorgende IG EVV Thuiszorg

Wat vind jij belangrijk in het contact met cliënten? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Onze cliënten vertellen ieder hun eigen verhaal. Door oprechte aandacht te geven en te luisteren kunnen wij de beste zorg geven en maken wij voor hen het verschil.

Vrijheid
In de thuiszorg krijg je veel afwisseling en vrijheid in het werk. Je past je aan de cliënt en situatie. Bij onze cliënten zijn de financiële middelen of sociaal netwerk niet altijd aanwezig, waardoor je extra creatief moet zijn om hen toch de beste zorg te bieden. Je werkt echt samen met jouw cliënt. Saaie dag? Dat nooit, want geen dag is hetzelfde, doordat jouw routes elke dag wisselen. Cliënten kennen daardoor alle collega’s en jij kent hen. Hierdoor blijf je scherp en zie je weer nieuwe dingen. 

De wijk Rompert ligt aan de rand van het centrum van Den Bosch. Hierdoor kom je op een diversiteit aan plekken: van villa tot kleine woning en zo ook alle lagen van de bevolking. In onze wijk ben je niet alleen bezig met ADL-zorg, wondzorg of het toedienen van insuline, je hebt ook een belangrijke taak in begeleiding, regelen van zaken en het stukje aandacht geven. Je schakelt met verschillende interne collega’s, zoals casemanagers en externen zoals de huisarts.  

Team Rompert
Twee woorden zijn kenmerkend voor team Rompert. Collegiaal en professioneel. Je kunt altijd een beroep doen op elkaar, zijn behulpzaam en kunt op elkaar rekenen. Samen onderneem je leuke dingen en dat versterkt de band. Een nieuwe collega zal zich in dit team welkom en gesteund voelen. Er is een leuke mix van leeftijd, kennis en ervaring in dit team. Want professioneel, dat zijn ze zeker en werken altijd aan kwaliteitsverbetering. Je leert echt van elkaar, jong van oud en ook andersom! Je kunt jezelf zijn binnen en leren elkaar graag écht kennen, bijvoorbeeld tijdens een kopje koffie na de route. Pas net klaar met jouw studie? Dan helpen zij jou graag nog beter bekwaam te worden als verzorgende IG. 

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.461,95 tot maximaal €3.417,15 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Verzorgende IG.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Archipel Thuis BV

Verzorgende IG Son

Son en Breugel
In overleg
Woonlandschap de Leyhoeve

Verzorgende IG Zorgteam Tilburg | parttime

Tilburg
12 - 28 uur
Van Neynsel

Verzorgende vaste nachtdiensten Eemwijk

's-Hertogenbosch
12 - 36 uur