zoekt een

Verzorgende IG EVV thuiszorg

Wat vind jij belangrijk in het contact met cliënten? Daar zijn wij benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Je treft jouw cliënt achter de eigen voordeur en daarachter schuilt bij elk een ander verhaal. Onze cliënten zijn zowel jong als oud en de zorg die wij hen bieden zeer divers. Bij de een voer je wondzorg en verpleegtechnische handelingen uit en bij de ander lever je terminale zorg samen met het VTT-team.

Meer uitdaging? Dat kan altijd!
Samen zorgen wij ervoor dat onze cliënten de best passende zorg krijgen. Voor een aantal van deze cliënten ben jij de eerstverantwoordelijk verzorgende. Dat betekent dat jij de zorg coördineert rondom deze cliënten. Extra uitdaging dus. Wil jij meer? Dat kan altijd. Zo kun je jezelf verder ontwikkelen of doorgroeien naar een andere functie. Denk aan scholingen, een eigen aandachtsveld of jezelf specialiseren. Mogelijkheden genoeg!

Team Rosmalen
Samen met wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, andere verzorgende IG, leerlingen en stagiaires vorm je een team. Elke werkdag heb je contact met jouw werkende collega’s uit het team en we zijn er voor elkaar. We gaan bijvoorbeeld graag gezellig met elkaar lunchen vóór ons maandelijkse teamoverleg. Nog leuker is ons halfjaarlijkse uitje. Een hecht team, ondanks dat je veel solistisch werkt. Er is ruimte voor gezelligheid, maar ook voor feedback. Zo leer je van elkaar.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.536,95 tot maximaal €3.502,58 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Verzorgende IG;
   
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto;
   
 • Flexibiliteit met betrekking tot werken met wisselende diensten, ook in het weekend.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Cura Excellent B.V.

Verzorgende IG Thuiszorg

Vught
12 - 32 uur
Joris Zorg

Verzorgende IG voor de nacht

Vessem
0 - 16 uur