zoekt een

Verzorgende IG EVV Thuiszorg

Waarom kies jij voor de wijkzorg? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! In de wijk ga je zelfstandig op pad, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en dus veel uitdaging in je werk.

Blijven leren
In Schijndel en omgeving ben je te gast bij jouw cliënten. Je stapt binnen in hun persoonlijke woonomgeving en maakt kennis met hen en hun naasten. Veelal in het dorp, maar soms ook op een boerderij net daarbuiten. De doelgroep is van jong tot oud en je komt diverse zorgvragen tegen. Door deze diversiteit aan zorgvragen en jouw rol als eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV) blijf jij scherp en uitgedaagd.

Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren? Dan zit je goed bij Vivent. We hebben vaste scholingen, blijven verpleegtechnische handelingen up to date houden en je kunt via E-learnings veel zelf leren over bijvoorbeeld astma, medicatie of anders. Bij nieuwe cliënten met een nieuwe zorgvraag wordt je bijgeschoold. Uiteraard leer je ook veel van elkaar en is het geven van feedback welkom.

Team Schijndel Noord
Het team telt 12 collega’s en bestaat uit wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, verzorgenden IG en een verzorgende IG in opleiding. Dit is echt één team, ondanks we veel zelfstandig werken. Door dagelijks te checken hoe het bij iedereen gaat, geven zij oprechte aandacht aan elkaar. Maandelijks zijn er teamoverleggen en is er een jaarlijks teamuitje. Je doet het samen en met elkaar.

Nieuwsgierig geworden? Loop eens een dagje mee.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.536,95 tot maximaal €3.502,58 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Verzorgende IG;
   
 • Flexibiliteit met betrekking tot werken met wisselende diensten, ook in het weekend.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures