zoekt een

Verzorgende IG EVV Thuiszorg

Met jouw hulp kan de cliënt nog steeds in zijn eigen vertrouwde (t)huis in het fijne Boxtel blijven wonen. Hoe dankbaar dat jij als verzorgende IG hier dagelijks aan kan bijdragen. Dát is werken bij Vivent Boxtel Zuid. Vivent, dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

“Het leukste aan dit werk? Je komt bij de mensen thuis, hierdoor kijk je net wat verder. Lukt het deze cliënt nog allemaal zelf of met onze hulp? Hoe kan IK hen stimuleren meer zelfredzaam te worden.”– Shirley (Verpleegkundige)

Diversiteit
In Boxtel Zuid kom je van het dorpse Lennisheuvel tot het centrum van Boxtel een diverse cliënt populatie tegen. Ook de zorgvraag is bij elke cliënt weer anders. Je komt dementiezorg, wondzorg of bijvoorbeeld adl-zorg tegen. Deze diversiteit maakt elke dag weer anders. In Boxtel hebben we veel contact met de mantelzorgondersteuningen en bieden we ondersteuning bij nieuwe projecten zoals Langer thuis wonen.

Naast het geven van de reguliere zorg ben je voor een aantal cliënten ook EVV’er, bij Vivent ook wel Vivent contactpersoon genoemd. Dat betekent dat je voor een aantal cliënten de zorg coördineert. Hierdoor sta je ook in contact met de mantelzorgers van de cliënt. Ook heb je hierdoor contact met andere expertises binnen en buiten Vivent, denk hierbij aan de Vivent gespecialiseerd verpleegkundigen (wond, palliatief, copd etc) of de huisarts. Zij ondersteunen en geven informatie, maar jij bent degene die het uitvoert. Je evalueert de zorg met de cliënt en verwerkt acties in het zorgplan. De wijkverpleegkundige staat altijd klaar voor ondersteuning hierin.

Team Boxtel Zuid
In ons team met alle niveaus en leeftijden hangt een fijne sfeer. We werken zelfstandig, maar ontmoeten elkaar graag op kantoor na onze route of pakken wel eens een terrasje in de winkelstraat na werktijd. We zijn betrokken bij elkaar en weten graag hoe het met je gaat. Je kunt bij elkaar terecht en staan voor elkaar klaar. Stagiaires en leerlingen zijn ook altijd welkom in ons graag lerende team.

Vind jij het leuk om nog wat extra’s binnen het team te betekenen? Dat kan altijd. We hebben verschillende aandachtsvelders in het team waar jij jezelf op kan richten.  

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.536,95 tot maximaal €3.502,58 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Verzorgende IG;
   
 • Werktijden volgens rooster met wisselende diensten, ook in het weekend.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur