zoekt een

Verzorgende IG EVV Thuiszorg

Thuiswonende ouderen zijn een groter wordende groep. De thuiszorg die jij biedt vormt steeds vaker een belangrijke oplossing voor hen. Ons kent ons, de koffie staat klaar en via de achterdeur binnen stappen in de geborgen en gezellige sfeer van een cliënt thuis. En dan nog de dankbaarheid van jouw cliënt, waardoor jij nét dat stapje extra zet. Dát is werken in team Boxtel Oost/ Liempde.

In de eigen omgeving van de cliënt
Zelfstandig rijd je routes en bezoek je cliënten thuis op de mooiste plekjes en soms achteraf. Daar bied jij hen zorg in hun eigen omgeving. Deze zorg omvat onder andere ADL zorg, wondzorg, medicatie aanreiken, injecties zetten, katheterzorg en stomazorg. Elke client is anders en het is altijd een verrassing wat er achter een voordeur schuilt en dat maakt het werk uitdagend.
Vaak bouw je een hechte en intensieve band op met een cliënt en zet je alles op alles hem/ haar zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Denkend in mogelijkheden en oplossingen ben je als Vivent Contactpersoon het aanspreekpunt voor een aantal cliënten en hun betrokken naasten. Daarnaast heb je vanuit jouw signalerende rol contact met externe disciplines zoals de Huisarts, Ergotherapeut en Diëtist.

Veel expertises in huis
Bij Vivent hebben we veel expertises in huis: de NAH-Verpleegkundige, Wondverpleegkundige, Specialist Ouderengeneeskunde en Fysiotherapeut, waarmee je korte lijnen hebt. Dat stelt jou in staat om optimale en transparant zorg in te zetten. En, waar thuiszorg niet meer verantwoord is, bieden we intramurale zorg aan.

Team Boxtel Oost
Ons team bestaat uit zes collega’s. ‘Wie in ons team komt, komt in een warm bad’. Allemaal zijn we gericht op samenwerking, enthousiast en ook geduldig en behulpzaam naar elkaar toe. We overleggen graag met elkaar en zoeken elkaar op.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.536,95 tot maximaal €3.502,58 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Verzorgende IG;
   
 • Werktijden volgens rooster met wisselende diensten, ook in het weekend.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur