zoekt een

Helpende+/Verzorgende IG

Ons kent ons, dorpse gemoedelijkheid en laagdrempelige cultuur, hoe klinkt dat voor jou? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Op onze woon-zorglocatie Berlerode komt dit allemaal samen en dat brengt een hoop herkenbaarheid, voor onze collega’s én onze bewoners!

Dicht bij het echte leven
Vlakbij de dorpskern ligt onze locatie Berlerode, waar onze bewoners zich herkennen in het vertrouwde dagelijkse leven van het dorp, cultuur, sfeer én mensen. Veel van onze medewerkers, vrijwilligers en bewoners komen uit de omgeving. Als je naar buiten kijkt zie je een kind dat naar school wordt gebracht, een dorpsgenoot die de hond uitlaat of de kermis. Dat samen zorgt voor herkenning en interactie en dat houdt onze bewoners dicht bij het echte leven. Op de woningen heerst een warme en huiselijke sfeer, zonder de klinische uitstraling van een typische zorginstelling. Het contact met elkaar en met bewoners en hun familie is laagdrempelig.

Z org op maat
Als Helpende+ of als Verzorgende IG werk je verantwoordelijke diensten. Op de woningen streven we naar een huiselijk dagritme, waarbij we onze bewoners zoveel mogelijk betrekken in de dagelijkse activiteiten zoals was opvouwen of aardappels schillen. Aan jou om de mens achter de dementie te zien door ieders levensverhaal, wat je helpt om zorg op maat te geven die elke dag anders kan zijn. Jij past bij ons omdat je met beide benen op de grond staat, iemand feedback durft te geven, maar dit ook heel goed kan ontvangen. Denk jij mee over kwaliteitsontwikkeling? Wil jij je verdiepen of verbreden in jouw vak? Dan geven we jou de kans om een opleiding of cursus te volgen óf aandachtsvelder wondzorg te worden. Binnenkort start bij ons het open deuren beleid, gecombineerd met leef cirkels om zo veilig mogelijk in vrijheid te leven. 

Team Berlerode 
We werken intensief samen, wisselen kennis uit en leren continu van elkaar. In ons team vind je gastvrouwen, helpenden, zorgassistenten ADL en verzorgenden IG. Heb jij geen ervaring met PG maar wel interesse? Dat is voor ons geen probleem: wij leren het jou wel!

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.399,49 tot maximaal €3.256,53 per maand (FWG 35), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Salaris van minimaal €2.285,77 tot maximaal €3.013,60 per maand (FWG 30), op basis van een 36-urige werkweek);
   
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;-
   
 • Een groot aanbod van gratis bedrijfssporten en workshops over jouw vitaliteit. Denk aan zumba, yoga of bootcamp en onderwerpen zoals stress, jouw loonbaan en mantelzorg;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Helpende + of Verzorgende IG 
 • Je werkt volgens een wisselend rooster, ook in het weekend. 

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Valkenhof

Verzorgende IG PG en Somatiek

Valkenswaard
In overleg
Laverhof

Zorgondersteuner - Somatiek Uden

Uden
20 - 24 uur