zoekt een

Herintreder zorg

Hoe vaak denk jij eraan om terug de zorg in te gaan? Daar zijn wij benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Bij ons krijg je de kans om met een passend leer traject weer als verzorgende (IG) of verpleegkundige aan de slag te gaan. 

Een traject passend voor jou
Ben je een tijdje of al lang uit de zorg en kun je niet wachten om opnieuw aan de slag te gaan in de zorg? Op basis van jouw werkervaring in de zorg, jouw diploma(s), de doelgroep van jouw keuze en het aantal uren dat je aan de slag wilt gaan, kijk je samen met collega’s van team Opleidingen naar een traject en team passend voor jou. 

In de praktijk
Je start met werkzaamheden waarvoor je nog bevoegd en bekwaam bent of werkt boventallig mee in de praktijk. Je leert de theorie door middel van scholingen of e-learnings en voert voorbehouden en risicovolle handelingen uit in praktijk. Na toetsing mag je deze handelingen weer in praktijk uitvoeren. Stap voor stap leiden we je op deze manier weer op tot verzorgende IG of verpleegkundige en ga je weer zelfstandig aan de slag. 
Uiteraard kun je op jouw team rekenen. Zij staan voor je klaar. Je ontmoet hen op kantoor en tijdens teamoverleggen.

Duur van herintreden
Verzorgende IG: +- 6 tot 9 maanden
Verpleegkundige: +- 6 tot 9 maanden (her-registreren BIG)

Waar kun je op rekenen?

 • Salaris verzorgende van minimaal €2.285,77 tot maximaal €3.013,60 per maand (FWG 30), op basis van een 36-urige werkweek);
   
 • Salaris verzorgende IG van minimaal €2.399,49 tot maximaal €3.256,53 per maand (FWG 35), op basis van een 36-urige werkweek);
   
 • Salaris verzorgende IG met EVV van minimaal €2.536,95 tot maximaal €3.502,58 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
   
 • Salaris verpleegkundige van minimaal €2.695,33 tot maximaal €3.848,27 per maand (FWG 45), op basis van een 36-urige werkweek);
   
 • Salaris wijkverpleegkundige van minimaal €3.013,60 tot maximaal €4.3794,94 per maand (FWG 50), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Jij bent in het bezit van een zorgdiploma: Verpleegkundige, Verzorgende IG, (zieken)Verzorgende, MDGO-VP, Verzorgende AG, Gezinsverzorgende, Verzorgende bij instelling voor thuiszorg, Bejaardenverzorgende, Verzorgende in verzorgingshuizen, Kraamverzorgende of diploma Verzorgende niveau 3 differentiatie.
 • Je hebt de ambitie om weer aan de slag te gaan als verzorgende IG of verpleegkundige.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures