zoekt een

Verzorgende IG thuiszorg avonden of weekenden (uren in overleg)

Het werken van avond of weekenddiensten is voor jou makkelijker te combineren met jouw privéleven. Samen met jou kijken naar de mogelijkheden binnen onze teams. Dát is werken bij Vivent. Vivent, dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

In onze 26 wijkteams werken stagiaires, leerlingen, verzorgende IG, verpleegkundige en wijkverpleegkundigen er samen aan om onze cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Samen met jou team weet jij er elke dag weer een succesvolle en betekenisvolle dag van te maken.

Zo haal jij het beste uit jouw dag

Onze teams zie je terug het mooie Noord-Oost Brabant. In de bourgondische binnenstad van Den Bosch of in een van de gezellige dorpen hieromheen, zoals Den Dungen, Haaren of Rosmalen. In elke wijk of dorp kom je een andere doelgroep cliënten en verschillende zorgvragen tegen.

In de avonden of weekenden kom jij bij jouw cliënten thuis. Je verzorgt, adviseert, rapporteert en schakelt waar nodig hulp in om hen de beste zorg te bieden. De zorgvragen verschillen van het aanreiken van medicatie, aan- of uittrekken van steunkousen, douchen, naar bed brengen of het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.

We gaan graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken. Graag een dag meelopen? Dit is altijd mogelijk.

 

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.324,49 tot maximaal €3.177,10 per maand (FWG 35), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Verzorgende IG;
   
 • Beschikbaarheid in de avonden of alleen weekenden.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

's Heeren Loo

Begeleider senioren

Tiel
20 - 32 uur
Laverhof

Flexmedewerker Laverhof

Schijndel
0 - 28 uur