zoekt een

MMZ/ SPW/ SPH Woonzorgbegeleider NAH

Wanneer biedt jouw dag voldoende uitdaging of afwisseling? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Onze bewoners met NAH hebben namelijk niet alleen lichamelijke zorg nodig, maar zeker ook psychosociale zorg, aandacht en begeleiding.

Echt leren kennen 
De gevolgen van NAH zijn voor iedereen anders. Één ding is bij iedereen hetzelfde. Alle 41 bewoners hebben onze specialistische zorg nodig en zijn niet meer in staat om thuis te wonen. Naast het geven van zorg, bied je zowel groeps- als individuele activiteiten aan. Deze sluiten aan op de interesse, mogelijkheden, wensen en behoeften van de individuele bewoners. In jouw werk is het kennen van het levensverhaal van de bewoner vóór NAH dan ook extra belangrijk. Je kijkt naar de mens achter de NAH. Hoe zorg jij er voor dat hij of zij de regie zoveel mogelijk behoudt, een zinvolle daginvulling heeft en fijne dag zolang de bewoner bij ons is. 

“Onze bewoners zijn relatief jong. Daarom heb je niet alleen met de bewoners te maken maar ook met hun gezin, (soms jonge) kinderen, partners en soms ook ouders.” Saskia Verzorgende IG EVV NAH. 

Elke dag een uitdaging 
Mensen met NAH zijn gebaat bij structuur en grenzen of soms juist bij begeleiding en het stimuleren van zelfredzaamheid. Hierom is het zo ontzettend belangrijk dat begeleidingsplannen nauwgezet opgevolgd worden. Wijk je hiervan af? Dan kan een bewoner soms onbegrepen gedrag laten zien zoals onrust, boosheid, passiviteit of juist ongeremdheid. Je leest het al. Werken op onze NAH afdeling is een uitdaging! 
 
We laten je graag de uitdagingen zien die horen bij het omgaan met het disharmonisch profiel en ontremd gedrag van bewoners met NAH. Loop jij binnenkort een dag met ons mee? 

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.536,95 tot maximaal €3.502,58 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma MMZ niveau 4/ SPW niveau 4 of SPH en de bereidheid om een aanvullende opleiding voor verpleegtechnische handelingen te volgen;
   
 • Je hebt ervaring met ADL zorg.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures