zoekt een

Opleiding Helpende + Flex

Flexibel aan de slag als Helpende en tegelijkertijd opgeleid worden tot Helpende +? Dat kan bij Vivent! Via onze Flexafdeling leer jij alle afdelingen kennen van Vivent en kun je een kijkje nemen in onze woonzorgcentra, gespecialiseerde afdelingen of in de wijk.

Zo haal jij het beste uit jouw dag

Je gaat aan de slag als Helpende en tegelijkertijd leiden we je op tot Helpende +. Vanuit het Flexteam ga je flexibel aan de slag. Natuurlijk mag jij aangeven of jouw voorkeur uit gaat naar werken in de wijk of in één van onze woonzorgcentra. Jij geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent voor werk en wij wijzen je een dienst toe als deze beschikbaar is en past bij jouw deskundigheidsniveau. Hierbij moet je wel rekening houden met je contracturen en de daarbij horende verplichtingen zoals het werken van gevarieerde diensten en ook weekenddiensten naar rato.

Onze Woonzorgcentra
Vivent heeft vier woonzorgcentra voor bewoners met dementie: De Hooge Clock, Het Hof van Hintham (beide in Den Bosch), Berlerode (in Berlicum) en Donkenhof (in Den Dungen). Alles is hier ingericht op het kleinschalig wonen en we bieden belevingsgerichte zorg aan onze bewoners.
Op locatie Mariaoord te Rosmalen hebben we verschillende afdelingen voor bewoners die specialistische zorg nodig hebben: Revalidatie, Somatisch met psychische stoornissen, PG met gedragsstoornissen, Jong dementerenden en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
Op alle locaties bieden we ook dagactiviteiten aan voor cliënten uit de omgeving. De activiteiten sluiten aan bij de persoonlijke belevingswereld, leefwijze en mogelijkheden van de deelnemers. De activiteiten worden aangeboden door een team van vrijwilligers met hulp van een Vivent professional.

Onze Thuiszorg
De Thuiszorg van Vivent bestaat uit 26 teams die in het werkgebied van Vivent de juiste zorg en verpleging bij mensen thuis geven. De collega’s in de wijk staan dicht bij de cliënten en hebben kwaliteit en deskundigheid hoog in hun vaandel. Onze thuiszorgteams coördineren alle verschillende zorg en diensten die Vivent de cliënt biedt. Naast deze teams hebben we ook nog zeven locaties dagbesteding en Vivent Langer Thuis. 

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor bepaalde tijd: 1 jaar;
 • Salaris van minimaal €2.285,77 tot maximaal €2.928,86 per maand (FWG 25), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een diploma Helpende;
   
 • Je hebt recente werkervaring in de zorg;
   
 • Je bent bereid om interne en/of externe training te volgen tot Helpende +;
   
 • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten, dit is altijd in overleg met jou.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Vivent

Helpende of Helpende +

Hintham ('s-Hertogenbosch)
12 - 24 uur