zoekt een

Leerling HBO Verpleegkundige

Hoe zorg jij ervoor dat iedereen de hulp krijgt die ze nodig hebben? En ben jij klaar voor een volgende stap? Dat kan bij Vivent want Vivent wil jou leren kennen, lees hieronder meer over de deeltijd opleiding tot HBO Verpleegkundige. 

Jouw ontwikkeling
Direct al toon je lef door mee te werken in een team. In het begin kijk je veel mee, waarna je geleidelijk aan steeds meer taken op je neemt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en leerproces en vraagt ondersteuning daar waar je dit nodig hebt. Je wordt ondersteund door een werkbegeleider uit jouw team, deze leert jou samen met de collega’s het vak. Hiernaast kun je rekenen op begeleiding van de praktijkopleider van Vivent. Je groeit naar steeds meer zelfstandigheid toe. Naast het werken in jouw team ga je gemiddeld één dag per week naar school. Wil je meer informatie over de Vivent academie klik dan op deze link. 

De sollicitatieprocedure omvat onder andere een talententest en een meeloopdag in een team.

Wat leer je? 
Je leert de cliënt te stimuleren tot zelfredzaamheid bij ADL-activiteiten zodanig dat de cliënt zo zelfstandig mogelijk kan (blijven)  functioneren. Je leert voorlichting en advies te geven aan cliënten en hun verwanten over de behandeling en begeleiding, zodat deze geïnformeerd zijn. Je stelt samen met de cliënt en zijn verwanten het zorgplan op, stemt dit af met andere disciplines en coördineert de uitvoering van zorgactiviteiten. Je legt voortgang en bijzonderheden vast in het dossier. Je vult overdrachtsreportages in zodat de betreffende informatie voor alle betrokkenen beschikbaar is. Je draagt daarnaast zorg voor documenten die benodigd zijn voor het aanvragen van een indicatiestelling, opname en/of verplaatsing. Je neemt deel aan voor de functie relevante overlegvormen zodat je geïnformeerd bent en zodat relevante informatie is gedeeld met anderen. 

Je adviseert, instrueert en ondersteunt zorgmedewerkers bij de uitvoering van verzorgende en verplegende werkzaamheden, zodat deze in staat zijn methoden, technieken instrumenten en apparatuur op de juiste wijze toe te passen. Naast al deze werkzaamheden die je gaat leren wordt er van jou ook verwacht dat je een teamplayer bent die klaar staat voor cliënten. Je hebt oog voor detail en ziet net dat gene wat andere niet zien om zo elke cliënt de hulp te geven die ze verdienen. Als hbo’er ben je analytisch, kan je zelfstandig problemen oplossen en ben je gericht op de teamsamenwerking en gericht op het netwerk van de cliënt en zorgprofessionals.
 

Wat krijg je er voor terug?

 • Een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding (gevolgd door contract met onbepaalde tijd);
 • Leerlingen salaris volgens CAO VVT
 • Jouw volledige opleiding wordt betaald door Vivent;
   
 • Lesdagvergoeding conform CAO VVT;
   
 • Extra uren voor begeleiding in de praktijk;
   
 • Een laptopvergoeding tot max. €300,-;
   
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
   
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, collectieve verzekeringen en een werkgeversbijdrage voor het pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng je mee?

 • Diploma HAVO, VWO of MBO4;
 • De bereidheid om naast dagdiensten ook ‘s avonds, in het weekend en op feestdagen te werken.

Ga jij ervoor?
Wil ook jij samen met je collega’s het beste uit de dag halen? Solliciteer dan op deze vacature. Je kunt natuurlijk ook eerst even contact met ons opnemen, zie rechts hoe en met wie.
Vivent valt onder de CAO voor Verpleeg- en verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 

Recente vacatures

Avoord

Meewerkstage Recruitment

Etten-Leur
28 - 32 uur
Star-shl

Opleider bloedafname 28 uur per week

Rotterdam
24 - 32 uur