zoekt een

Specialist ouderengeneeskunde, SO

Wat vind jij belangrijk in het contact met cliënten? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Je hebt veel cliëntencontact in onze woonzorgcentra en in de wijk, zoals eerstelijns consulten, deelname aan MDO’s in huisartsenpraktijken en poliklinische revalidatie.

Samenwerken
Als specialist ouderengeneeskunde werk je nauw samen met experts op gebieden zoals NAH, Jonge Mensen met Dementie, GRZ, PG+ en palliatieve zorg om zo de best mogelijke zorg aan onze bewoners en cliënten te bieden.

We willen blijven innoveren en er is ruimte om te groeien. Jij hebt het lef om nieuwe projecten met beide handen aan te pakken en denkt mee in mogelijkheden. Bijvoorbeeld hoe wetenschap een rol kan spelen in ons werk. Samen met andere professionals voer jij de regie over de ontwikkeling van de zorg- en functieprogramma’s van onze bijzondere doelgroepen. De lijnen met het management zijn kort en je bent sparringpartner voor de Raad van Bestuur. Je hebt dus medezeggenschap binnen de organisatie en volop kans om mee te praten over beleid.

Jouw rol in het team
Je gaat aan de slag in een team met vijf andere Specialisten Ouderengeneeskunde, een basisarts, een huisarts Verpleegkundig Specialisten (i.o.), een AIOS en een Physician Assistant). We verzorgen daarnaast als team stages voor verschillende opleidingen in ons vakgebied en begeleiden we coassistenten en studenten geneeskunde. Zowel binnen het team als daar buiten zorg jij voor verbinding. Bij Vivent hebben we aandacht voor elkaar!

Wil je meer weten? Kom langs voor een kop koffie met een Bossche bol of loop een dag met ons mee. We willen je graag echt leren kennen!

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €5.939,98 tot maximaal €9.256,21 per maand (FWG 75), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Gediplomeerd Specialist Ouderengeneeskunde mét BIG registratie;
   
 • Participatie in ANW diensten;
   
 • Een rijbewijs en eigen vervoer.

We nodigen kandidaten die recent zijn afgestudeerd of binnenkort afstuderen ook van harte uit om te reageren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Basisarts / ANIOS regio Uden | 28 -36 uur

Oss
28 - 36 uur
Máxima MC

Fellowship vaatchirurgie (tweejarig)

Veldhoven
32 - 36 uur
Huisartsen Zorggroep Breda

Huisarts (waarnemend)

Prinsenbeek
In overleg