zoekt een

Leerling MBO Verpleegkundige VERKORTE OPLEIDING

Hoe vaak denk jij aan de volgende stap in de zorg? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Bij Vivent haal je binnen 2 jaar jouw diploma tot verpleegkundige.

Wat kan ik verwachten?
Via een verkorte BBL-opleiding combineer je vanaf dag één werken en leren. Gedurende het eerste en tweede leerjaar ga je één dag naar school. De rest van de tijd ga je werken in de praktijk. 

Wat leer je?
Je leert de cliënt te stimuleren tot zelfredzaamheid bij ADL-activiteiten zodanig dat de client zo zelfstandig mogelijk kan (blijven) functioneren. Je geeft voorlichting en advies aan cliënten en hun verwanten over de behandeling en begeleiding zodat deze geïnformeerd zijn. Je stelt het zorgplan op, stemt dit af met andere disciplines en coördineert de uitvoering van zorgactiviteiten. Je legt voortgang en bijzonderheden vast in het dossier en je vult overdrachtsrapportages in zodat de betreffende informatie voor alle betrokkenen beschikbaar is. Naast al deze werkzaamheden die je gaat leren wordt er van jou ook verwacht dat je iemand bent die voor de cliënten klaarstaat. Je hebt oog voor detail en ziet net dat gene wat andere niet zien om zo elke cliënt de hulp te geven die ze verdienen. 

Je staat er niet alleen voor
Je komt in een klas terecht met collega's van verschillende organisaties. Je bouwt een mooie band met hen op tijdens de opleiding en kunt veel van elkaar leren. Uiteraard staan de docent, praktijkbegeleider, praktijkopleider en collega’s ook voor je klaar.

Jouw werkplek
Tijdens jouw opleiding maak je kennis met twee verschillende doelgroepen bewoners/ cliënten. Je verleent en coördineert als verpleegkundige de zorg en begeleiding hen. Dit doe je door het bieden van persoonlijke verzorging en begeleiding en verrichten van verpleegkundige en verpleegtechnische handelingen.

Waar kun je op rekenen?

 • Een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding (gevolgd door contract met onbepaalde tijd);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Tevreden cliënten die onze zorg waarderen met een 9 in 2021;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Verzorgende IG; 

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen, rechts in beeld zie je wie je kunt benaderen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Leerling

Vught
24 - 28 uur
Catharina Ziekenhuis

Opleidingsplaats HBO MBRT-duaal afdeling Radiologie - parttime

Eindhoven
28 - 32 uur