zoekt een

Verzorgende IG EVV/ verpleegkundige Thuiszorg

Wat maakt werken in de wijkzorg bijzonder? Daar zijn wij benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! In de eigen vertrouwde omgeving waar foto’s van familie staan, komen verhalen al snel los. Zo zie je nog sneller de mensen achter de cliënt. 

Samen met de mantelzorger 
Wijkteam Berlicum heeft de zorg voor ruim 70 cliënten. Wisselend in leeftijd en zorgvragen. Denk aan dementie zorg, terminale zorg, chronisch zieken, ziekenhuisnazorg en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Elke route is daardoor weer anders. Bij iedere zorgvraag wordt er naar de mogelijkheden gekeken, wat kan een cliënt zelf nog? Hoe kan de familie of mantelzorger daarbij helpen en vervolgens kijken welke zorg wij kunnen bieden en hoe we dit gaan inzetten. We vinden aandacht voor de cliënt erg belangrijk, gelukkig is er altijd wel tijd voor een praatje of een kopje koffie.

Wijkteam Berlicum     
Wijkteam Berlicum bestaat uit 9 medewerkers wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen en verzorgende IG. Het kantoor is gevestigd in het Gezondheidscentrum van Berlicum wat een meerwaarde is voor de samenwerking met huisartsen, praktijkondersteuners en andere specialisten. Binnen het team heeft iedereen een eigen rol. De rol van toetser of teamplanner staan nog open en kun jij invullen. Nog meer uitdaging! Routes rijd je zelfstandig maar het is altijd mogelijk om even telefonisch te sparren met je collega. Wij zijn er voor de cliënt en voor elkaar!

Meer lezen over het werken in wijkteam Berlicum? Klik hier voor een interview met wijkverpleegkundige Ilse Sprik en verzorgende IG Plony Luchters.

We zijn op zoek naar zowel een verzorgende IG EVV als verpleegkundige. 

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.336,95 tot maximaal €3.254,43 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Salaris van minimaal €2.495,33 tot maximaal €3.575,63 per maand (FWG 45), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma MBO verpleegkunde of; 
 • Diploma verzorgende IG;
 • Werken volgens rooster met wisselende diensten, ook in het weekend.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg