zoekt een

Verzorgende IG, Nachtzorg

Wat vindt jij belangrijk als het gaat om aandacht in de zorg? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! De zorg in de nacht is elke keer anders. De nacht geeft je de mogelijkheid om net dat beetje extra aandacht aan de bewoners te geven. 

Wisselende situaties
Samen met je andere collega’s ben je verantwoordelijk voor de zorg van de cliënten op de woongroepen en zorgappartementen. De nachten bestaan voornamelijk uit ongeplande zorg maar ook uit geplande zorg. Je handelt volgens het zorgplan van de bewoners, na afloop rapporteer je in het digitale dossier. Samen met je collega’s moet je snel kunnen schakelen op een wisselende situatie. Je staat er niet alleen voor dus je hebt altijd de mogelijkheid om even te overleggen met een directe collega. 

Team De Hooghe Clock 
Je maakt deel uit van een enthousiast team van verschillende leeftijden en niveaus. De Hooghe Clock heeft, naast de 44 zorgappartementen, 5 kleinschalig woningen voor bewoners met een vorm van dementie. We zijn gewend open met elkaar te communiceren en kijken vooral naar wat wel kan. Ons team kent gemotiveerde professionals die hun vak met passie uitvoeren. Zo helpen wij onze cliënten om het beste uit hun dag te halen.  

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.324,49 tot maximaal €3.177,10 per maand (FWG 35), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Verzorgende IG.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur