zoekt een

Helpende + wijkzorg

Wat vindt jij belangrijk als het gaat om aandacht in de zorg?  Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Je ondersteunt onze cliënten thuis in de eigen vertrouwde omgeving. Door jouw ondersteuning en oprechte aandacht help je de cliënten verder. 

Zo lang mogelijk thuis in de eigen vertrouwde omgeving
Als helpende + kom je thuis bij cliënten die hulp bij persoonlijke verzorging en/ of ondersteuning bij ADL activiteiten nodig hebben. Bij iedere zorgvraag kijken we naar de mogelijkheden, wat kan een cliënt zelf nog? Zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Je komt bij verschillende cliënten thuis met elk een andere culturele achtergrond, zorgvraag of levensverhaal maar dat maakt het werken in de wijk zo bijzonder. 

Wijkteam Berlicum     
Wijkteam Berlicum bestaat uit 9 medewerkers wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen en verzorgende IG. Het kantoor is gevestigd in het Gezondheidscentrum van Berlicum wat een meerwaarde is voor de samenwerking met huisartsen, praktijkondersteuners en andere specialisten. Routes rijd je zelfstandig maar het is altijd mogelijk om even telefonisch te sparren met je collega. Wij zijn er voor de cliënt en voor elkaar!

Meer lezen over het werken in wijkteam Berlicum? Klik hier voor een interview met wijkverpleegkundige Ilse Sprik en verzorgende IG Plony Luchters.

Waar kun je op rekenen?

 • Bepaalde tijd contract: 1 jaar (met de intentie voor verlenging contract onbepaalde tijd);
 • Salaris van minimaal €2.285,77 tot maximaal €3.013,60 per maand (FWG 30), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Helpende +.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Vivent

Medewerker Verzorging/ helpende+ Klooster

Rosmalen
24 - 28 uur