Cura Excellent B.V. logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De visie van Cura Excellent B.V. 

Cura Excellent B.V. is een organisatie die uitgaat van de mogelijkheden! Wanneer we spreken over onze cliënten, kijken we naar de mens in zijn geheel. Wij gebruiken de mogelijkheden die er wel zijn om de cliënt weer in zijn kracht te zetten. Om samen met de client een zo hoog mogelijke zelfredzaamheid te bereiken werken wij met kleinschalige, betrokken, zelfsturende teams. Het gezamenlijk doel; kwalitatief hoogwaardige zorg verlenen die bijdraagt aan het welzijn en welbevinden, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Duurzaamheid in de zin van maatschappelijk verantwoord zorg verlenen.

Kernactiviteiten van Cura Excellent B.V.

Cura Excellent B.V. is een thuiszorgorganisatie die cliënt gericht werkt. Vanuit dit vertrekpunt staan de wensen van de cliënt altijd centraal, gaan we samen kijken naar de mogelijkheden die er zijn om zelf de regie te kunnen behouden over hun eigen leven. Cura Excellent B.V. wil actief zijn binnen het spectrum van extramurale zorg en dienstverlening en zal daar waar mogelijk participeren binnen ketenzorgprojecten.

Cura Excellent B.V. organiseert de zorg zoals de cliënt dat wenst en kan daarin thuisondersteuning bieden in de vorm van Verpleging, Gespecialiseerde Verpleging, Persoonlijk Verzorging en A.I.V.  (advies Instructie en Voorlichting), tevens een signalerende functie hebben in de wijk om kwetsbare ouderen in beeld te brengen, Preventie kwetsbare ouderen. Regionaal zal per doelgroep behoefte gepeild worden met samenwerkende ketenpartners, gekeken naar initiatieven op het gebied van zorgverlening.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Cura Excellent B.V.

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Cura Excellent is een jonge dynamische organisatie gespecialiseerd in excellente thuiszorg. Dat wil zeggen de best mogelijke en passende zorg bij de cliënt thuis, waarbij wij het erg belangrijk vinden dat de cliënt zelf de regie voerder is en zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen in zijn eigen omgeving.

Cura Excellent staat voor samenwerken, eigen kracht & duurzaamheid.

Cura Excellent is met name werkzaam in regio’s  ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Cura Excellent B.V. heeft meerdere plaatsen voor leerling Verpleegkundige die op het niveau van Verzorgende IG zitten.

Cura Excellent B.V. is bezig om een erkend leerbedrijf te worden.

Contactpersoon

Vacatures Cura Excellent B.V. ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 5 actuele vacatures van Cura Excellent B.V. en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Cura Excellent B.V.? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Cura Excellent B.V. geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Cura Excellent B.V. ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Cura Excellent B.V. geen vrijwilliger vacatures open staan.