Voor werkgevers

Werkzoekenden vinden vacatures en organisaties op BrabantZorg.Net, dé vacaturesite voor zorg en welzijn in Noord-Brabant.

Initiatief van Transvorm

BrabantZorg.Net trekt maandelijks meer dan 50.000 unieke bezoekers: je toekomstige werknemers! Het is een initiatief van Transvorm, het samenwerkingsverband van werkgevers in zorg en welzijn in Noord-Brabant.

Aangesloten werkgevers plaatsen hun vacatures en wervingsactiviteiten op BrabantZorg.Net en OntdekdezorgBrabant.

OntdekdezorgBrabant bevat alle informatie over leren en werken in zorg en welzijn voor Brabantse zij-instromers, herintreders, scholieren en andere geïnteresseerden.

Vacatures en activiteiten plaatsen?

Aangesloten organisaties gaan voor het inloggen en beheren van vacatures, activiteiten en de organisatiepagina naar het content management systeem (CMS). Klik op “Wachtwoord vergeten" als je geen login meer hebt.

Heb je interesse in het plaatsen van vacatures en activiteiten, maar nog niet aangesloten? Kijk op Transvorm.org voor de voorwaarden. Je ziet dan meteen wat Transvorm nog meer voor je kan betekenen!

Uitleg in video's

Bekijk video's met uitleg over

Onderaan deze pagina vind je een veelgestelde vragen-lijst.

Meer weten?

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Je kunt mailen naar brabantzorgnet@transvorm.org. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 13.00 uur via 088 144 40 07.

Veelgestelde vragen over de beheeromgeving Jobchain

Ik heb geen login e-mail ontvangen

Je hebt een account voor het cms van BrabantZorg.Net en je ontving geen login-mail? Ga naar https://werkgevers.brabantzorg.net/log-in. Klik op de knop 'Wachtwoord vergeten'. Je krijgt dan een e-mail om je wachtwoord aan te passen en in te loggen.

Nog geen login-mail?

Controleer je spambox. Zit de mail daar niet in, kijk dan of de schrijfwijze van het e-mailadres klopt. Geen typfouten? Neem contact op via brabantzorgnet@transvorm.org.

De gegevens op mijn organisatiepagina kloppen niet.

Ga in het content management systeem (cms) naar de pagina ‘Organisatie’. Daar kun je

  • wijzigingen in teksten aanbrengen
  • foto’s of video’s toevoegen
  • locaties toevoegen of aanpassen
  • recruiters toevoegen

Ik wil de naam en/of het adres van de organisatiepagina aanpassen.

De naam en NAW-gegevens van de hoofdlocatie van je organisatie zijn onderdeel van onze administratie. Die past ons secretariaat voor je aan. Stuur een mail aan brabantzorgnet@transvorm.org voor meer informatie en aanpassingen.

Ik kan de templates van mijn vacatures niet vinden

In het cms zijn geen templates nodig. Je kunt van iedere vacature een kopie maken. In de lijst met vacatures staat achter iedere vacature vier iconen:

  • Bewerk
  • Kopieer
  • Bekijk statistieken
  • Gooi weg

Klik op het icoon voor Kopieer en pas de nieuwe vacature aan aan je wensen.

Ik kan mijn vacature niet terugvinden op BrabantZorg.Net.

Een vacature kan op twee manieren niet verschijnen: door de data van publicatie en door een verkeerde status.

  • Een vacature heeft de status Concept/Gesloten/On hold/Open. Zorg dat de vacature op Open staat.
  • Kijk naar de publicatie- en sluitingsdatum en zorg dat de huidige datum daar binnen valt. Is die datum gepasseerd, dan verschijnt de vacature niet meer op BrabantZorg.Net en staat hij in de lijst op het cms met Open vacatures, maar met een rode indicatie.

Ik kan mijn vacature niet terugvinden in de lijst op Jobchain.

Een vacature heeft de status Concept/Gesloten/On hold/Open. Op de pagina Vacatures kun je zoeken op Status. Wanneer je in de Status-pulldown klikt op Kies dan zie je alle vacatures van je organisatie.

Welke activiteiten kan ik aanmaken?

Onder Agenda in de navigatie van het cms kun je wervings- en kennismakingsactiviteiten aanmaken. Die publiceren we in de Activiteiten-pagina op Brabantzorg.Net en OntdekdezorgBrabant.nl. Voor iedere datum maak je een aparte activiteit.

Wat zijn reeksdata?

In het veld Reeksdata van een activiteit plaats je bijvoorbeeld afwijkende openingstijden, datums van een herhalende activiteit, et cetera.

Hoe krijg ik een automatische koppeling tussen BrabantZorg.Net en mijn ATS/HRM-systeem?

Voor het automatisch doorplaatsen van vacatures zijn meerdere oplossingen beschikbaar. Neem contact op met brabantzorgnet@transvorm.org voor de mogelijkheden.