Fokus logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting Fokus Exploitatie ( Fokus) is een landelijke organisatie die mensen met een ernstig lichamelijke handicap mogelijkheden biedt om onafhankelijk en zelfstandig te leven.Zo kunnen zij, als ieder ander, deelnemen aan het maatschappelijke leven. Zo'n tweeduizend collega’s werken als ADL-assistent of Locatiemanager bij Fokus.  De cliënten die wonen in een Fokuswoning bepalen zelf wanneer zij assistentie nodig hebben en hoe zij geassisteerd willen worden.

Op ruim 90 plaatsen verleent Fokus assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen ( ADL) in en om zogenoemde Fokuswoningen. Het bijzondere van Fokus is dat de dienstverlening gebeurt op afroep en op aanwijzing van de client, gedurende 24 uur per etmaal. 

Kwaliteit, samenwerking en klanttevredenheid staan daarbij centraal.

Bewoners van Fokuswoningen kunnen zelf bepalen wanneer zij assistentie in willen roepen en waarbij dit gebeurt. Zij geven daarbij aan hoe zij geassisteerd willen worden. Fokus wil zoveel mogelijk aan die wens voldoen. Zo kunnen zij-als ieder ander-deelnemen aan het maatschappelijk leven.

Alle Fokusmedewerkers zijn in dienst van de Stichting Fokus Exploitatie.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Eindhoven Grasrijk

Eindhoven Hof van Eden

Roosendaal Oliemolen

Fokus

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Een nieuwe Uitdaging!!

ADL-assistenten verlenen assistentie aan mensen met een ernstige lichamelijke handicap, die op zichzelf wonen. Het gaat om persoonlijke assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL).

Dit is assistentie bij aan- en uitkleden, wassen, in en uit bed gaan, eenvoudige verpleegtechnische assistentie, toiletbezoek, verplaatsen, eten, drinken en hand- en spandiensten. Onder leiding van een locatiemanager draagt het team van ruim 20 ADL-assistenten zorg voor de kwaliteit en de continuïteit van de ADL-assistentie op zeven dagen in de week gedurende 24 uur per etmaal.

Als ADL-assistent werk je in vroege-, late-, nacht- en spitsdiensten. 

Fokus biedt:

  • Scholing en werkbegeleiding.
  • Salaris volgens Fokus CAO.
  • Onregelmatigheidstoeslag.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede vergoeding reiskosten woon- en werkverkeer, pensioenregeling, eindejaarsuitkering, spaarloon of levensloopregeling, collectieve ziektekostenverzekering, fietsproject en studiefaciliteiten.
  • Aanvullende scholingsmogelijkheden.

Werken bij Fokus.........net even anders.

Vacatures Fokus ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 13 actuele vacatures van Fokus en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Fokus? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Fokus geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Fokus ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Fokus geen vrijwilliger vacatures open staan.