Huisartsen Zorggroep Breda logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Huisartsen Zorggroep Breda is een regionaal huisartsencollectief van 100 huisartsen. Met elkaar hebben we afspraken gemaakt (vastgelegd in zorgprogramma's) voor het leveren van zorg aan mensen met een chronische ziekte zoals diabetes, longziekten en hart- en vaatziekten. Daarnaast zetten wij ons in voor de gehele huisartsenzorg in onze regio. Hiervoor maakt HZG Breda ook afspraken met andere zorgverleners, zoals specialisten in het Amphia ziekenhuis, diëtisten, specialistische verpleegkundigen, de thuiszorg en de zorgverzekeraar. Zo willen we als huisartsencollectief kwalitatief goede zorg blijven leveren en de kostenstijging remmen ondanks de explosief groeiende zorgvraag.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Huisartsen Zorggroep Breda

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De 55 huisartsenpraktijken van HZG Breda zoeken regelmatig versterking van hun team. Dit zijn voornamelijk (waarnemende) huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners, praktijkmanagers en verpleegkundig specialisten.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Verschillende huisartsenpraktijken bieden ook opleidingsplaatsen aan voor bijvoorbeeld artsen in opleiding (AIOS), doktersassistenten en prakijkondersteuners. Deze plaatsen zijn bekend bij de opleiders.

Vacatures Huisartsen Zorggroep Breda ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 2 actuele vacatures van Huisartsen Zorggroep Breda en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Huisartsen Zorggroep Breda? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Huisartsen Zorggroep Breda geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Huisartsen Zorggroep Breda ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Huisartsen Zorggroep Breda geen vrijwilliger vacatures open staan.