HUMO voor huisartsen logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

HUMO voor huisartsen is de samenwerkingsorganisatie van huisartsen in de regio Oss-Uden-Veghel. Als zorggroep zetten wij ons in om patiënten met een chronische ziekte de best mogelijke zorg te bieden. Daarnaast houdt HUMO voor huisartsen zich bezig met kwaliteitsverbetering, ICT-ondersteuning en innovatie binnen de huisartsenpraktijken.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

HUMO voor huisartsen

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Samen werken wij aan de beste chronische zorg die past bij de persoonlijke situatie van onze patiënten. HUMO voor huisartsen is de samenwerkingsorganisatie van huisartsen in de regio Oss-Uden-Veghel. Als zorggroep zetten wij ons in om patiënten met een chronische ziekte de best mogelijke zorg te bieden. Van goede kwaliteit en efficiënt georganiseerd. En dichtbij huis.

Patiënten met een chronische ziekte hebben te maken met meerdere hulpverleners. Daarom hebben we afspraken gemaakt met de betrokken zorgcollega's in de regio. Zo kunnen we er samen met de patiënt voor zorgen dat de verschillende behandelingen zo goed mogelijk passen bij ieders persoonlijke situatie. De totale zorg die de patiënt nodig heeft, met de bijbehorende zorgafspraken, hebben we per ziekte uitgewerkt in een zorgprogramma.

Contactpersoon

Vacatures HUMO voor huisartsen ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 2 actuele vacatures van HUMO voor huisartsen en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van HUMO voor huisartsen? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft HUMO voor huisartsen geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures HUMO voor huisartsen ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft HUMO voor huisartsen geen vrijwilliger vacatures open staan.