Maaswaarden ouderenzorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Maaswaarden ouderenzorg (locaties Wijkestein en de Notenhoff) is een dynamische zorgorganisatie in het Land van Heusden en Altena. Dynamisch en slagvaardig, een organisatie waar mensen elkaar kennen. Cliënten, familie, vrijwillige collega’s en zorgprofessionals streven naar een gelijkwaardige samenwerking om zo een aantrekkelijke en vertrouwde woon/zorg/leefomgeving voor hun cliënten te creëren en een inspirerende werkomgeving voor hun medewerkers.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Maaswaarden ouderenzorg

Locatie de Notenhoff

Thuiszorg Maaswaarden

Locatie Wijkestein

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Maaswaarden is er voor bewoners en cliënten en is er voor de familie, naasten en hun netwerk. Maaswaarden kijkt naar de kwaliteit van leven en wat de cliënt en bewoner zelf kan. Samen met de vrijwillige collega’s zorgen ze ervoor dat cliënten en bewoners zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Dit kan alleen door maatwerk te leveren, door oog te hebben voor de ander en zorg te bieden met het hart.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Een stage of opleiding bij Maaswaarden

Maaswaarden is een SBB erkend opleidingsbedrijf voor diverse mbo-opleidingen. De meeste leerlingen komen van het Koning Willem I College of het Hoornbeeck College. Als stagiair of leerling ben je echt onderdeel van het team. Je draagt bij aan een betekenisvol leven, krijgt de ruimte om met ideeën te komen én werkt aan je eigen ontwikkeling. Je wordt ook goed begeleid. Samen kijken we wat jij wil leren en waarin je wil groeien. Het is fijn als je interesse hebt in de ouderenzorg en als je je kunt inleven in bewoners en cliënten. We zoeken betrokken en enthousiaste leerlingen die samen met collega’s de zorg bieden die je zelf wil krijgen, die collegiaal zijn en waar je op kunt bouwen.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vrijwillige collega’s

Vrijwillige collega’s zijn erg belangrijk voor Maaswaarden. Zij geven extra aandacht en ondersteuning zodat bewoners en cliënten zich nog meer thuis voelen. Wij zijn dan ook blij met de bijna 300 vrijwillige collega’s die bij Maaswaarden actief zijn. Wil je graag iets betekenen voor een ander, ervaring opdoen in de zorg, de Nederlandse taal leren of je talenten en kwaliteiten inzetten in de ouderenzorg? Word ook vrijwillige collega bij Maaswaarden!

Vacatures Maaswaarden ouderenzorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 3 actuele vacatures van Maaswaarden ouderenzorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Maaswaarden ouderenzorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Maaswaarden ouderenzorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Maaswaarden ouderenzorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Maaswaarden ouderenzorg geen vrijwilliger vacatures open staan.