MEE De Meent Groep

MEE ondersteunt mensen met een beperking zodat zij mee kunnen doen in de samenleving. Dat doen we onder andere door het versterken van de eigen kracht en het vergroten van de zelfredzaamheid. Daarnaast zetten wij onze kennis en ervaring in om de samenleving beter in te richten voor mensen met een beperking.

Er werken ongeveer 320 mensen en we hebben totaal 3 locaties. De meeste cliëntondersteuners werken op locatie van de opdrachtgever bijvoorbeeld in een wijkteam.

Werken bij

“Wij van MEE De Meent Groep zijn ervan overtuigd dat iedereen mee moet kunnen doen. Al meer dan 90 jaar zijn we dé onafhankelijke cliëntondersteuner voor mensen met een beperking en hun naasten, met bijzondere expertise bij een licht verstandelijke beperking, autisme en niet-aangeboren hersenletsel. Beperkingen die vaak niet zichtbaar zijn. Wij helpen hen op onze eigen unieke wijze. Wij staan naast de cliënt en zoeken samen naar oplossingen. Door de inzet van onze professionele hulp, gebruikmakend van een enorme schat aan kennis en ervaring, bieden wij altijd de best passende ondersteuning. Ook door het betrekken van het netwerk van de cliënt is onze hulp tijdelijk. Zodat de cliënt weer zo zelfstandig mogelijk meedoet aan een inclusieve maatschappij!”

Je kunt bij ons zelf je agenda bepalen en bent hierdoor erg flexibel.

Leren bij

Wij bieden bij start een inwerktraject met 4 trainingen van de MEE Academie. Intervisiebijeenkomsten met andere collega’s, lidmaatschap bij de Beroepsvereniging van Cliëntondersteuners voor Mensen met een Beperking (BCMB) en het trainingsaanbod hiervan. Na dit jaar is er een opleidingsbudget die je kunt inzetten voor trainingen.

Indien je nog geen afgeronde hbo opleiding hebt informeer dan of er mogelijkheden zijn.

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers bij MEE LiNCK in Zuidoost Brabant kunnen als echte helden het verschil maken in het leven van mensen met een beperking, autisme, niet-aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. Natuurlijk doe je vrijwilligerswerk voor een ander, maar je krijgt er ook veel voor terug. Het is leuk, je leert nieuwe mensen kennen en doet inspirerende ervaringen op. Er zijn verschillende soorten vrijwilligerswerk mogelijk, namelijk maatjescontact, speel- en oppashulp, logeerkring, vriendengroepen, op weg helpen om deel te kunnen nemen aan het verkeer.

Locaties

MEE De Meent Groep

Rietbeemdenborch 6
5241 LG  Rosmalen

MEE De Meent Groep Tilburg

Kloosterstraat 32
5038 VP  Tilburg

MEE De Meent Groep Waalre

Burgemeester Mollaan 66
5582 CK  Waalre

Vacatures MEE De Meent Groep

Bekijk de 2 actuele vacatures van MEE De Meent Groep en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van MEE De Meent Groep maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Rietbeemdenborch 6
5241 LG
 Rosmalen