Sint Annaklooster logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Onze mensen maken het verschil. Niet alleen omdat ze al hun kennis en vaardigheden aanwenden om optimale zorg te verlenen, maar omdat ze elke dag net iets extra’s geven van zichzelf; warme, oprechte, persoonlijke aandacht waarmee ze hun uiterste best doen om onze cliënten een zo prettig mogelijk leven te bieden.

WERK JIJ GRAAG MET PASSIE VANUIT JE HART EN WIL JE DE TIJD HEBBEN VOOR OPRECHTE AANDACHT AAN DE CLIËNT?

Sint Annaklooster is een persoonlijke en betrokken organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Wij zetten ons in voor hartverwarmende, kleinschalige zorg op maat aan kwetsbare mensen in onze samenleving. Dat kan zijn in hun eigen omgeving, of in één van de verpleeghuizen, hospices of logeerhuizen.

Iedereen is welkom bij Sint Annaklooster. Werken bij Sint Annaklooster betekent werken met fijne collega’s die een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van hartverwarmende zorg. 

Sint Annaklooster is continue bezig met het verbeteren van haar dienstverlening en kwaliteit, hierbij staan we open voor het inzetten van e-health ter ondersteuning van de zorg.

HET DRAAIT BIJ ONS OM DE CLIËNT ÉN OM JOU!

We vinden het belangrijk dat medewerkers zich gezien en gehoord voelen en vinden hun bijdrage erg belangrijk. Ook investeren wij graag in adequate scholing en bijscholing van onze medewerkers. Medewerkerstevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, het maakt ons dan ook trots om te zien dat onze medewerkers Sint Annaklooster als werkgever een gemiddeld rapportcijfer geven van 7,5!

Ben je benieuwd hoe medewerkers het ervaren om te werken binnen onze kleinschalige organisatie? Kijk dan eens rond op deze pagina. Nieuwsgierig geworden? Er is altijd ruimte voor een vrijblijvend gesprek of om eens mee te lopen binnen één van onze diverse locaties. Neem dan contact met ons op via hr@sintannaklooster.nl of 040-2098429. Direct solliciteren kan natuurlijk ook.

Je bent van harte welkom!

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Sint Annaklooster

Verpleeghuis Eikenburg

Hospice de Regenboog

Logeerhuis en hospice In Via

Rentree

Thuiszorg HVZ in Eindhoven

Thuiszorg HVZ in Valkenswaard

Thuiszorg V&V Eindhoven

Verpleegafdeling De Zomereik

Verpleeg- en Verzorgingstehuis Antonius

Hospice en logeerhuis Valkenhaeghe

Thuiszorg V&V in Helmond

Vacatures Sint Annaklooster ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 3 actuele vacatures van Sint Annaklooster en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Sint Annaklooster? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Sint Annaklooster geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Sint Annaklooster ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Sint Annaklooster geen vrijwilliger vacatures open staan.