Sint Annaklooster

Onze mensen maken het verschil. Niet alleen omdat ze al hun kennis en vaardigheden aanwenden om optimale zorg te verlenen, maar omdat ze elke dag net iets extra’s geven van zichzelf; warme, oprechte, persoonlijke aandacht waarmee ze hun uiterste best doen om onze cliënten een zo prettig mogelijk leven te bieden.

WERK JIJ GRAAG MET PASSIE VANUIT JE HART EN WIL JE DE TIJD HEBBEN VOOR OPRECHTE AANDACHT AAN DE CLIËNT?

Sint Annaklooster is een persoonlijke en betrokken organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Wij zetten ons in voor hartverwarmende, kleinschalige zorg op maat aan kwetsbare mensen in onze samenleving. Dat kan zijn in hun eigen omgeving, of in één van de verpleeghuizen, hospices of logeerhuizen.

Iedereen is welkom bij Sint Annaklooster. Werken bij Sint Annaklooster betekent werken met fijne collega’s die een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van hartverwarmende zorg. 

Sint Annaklooster is continue bezig met het verbeteren van haar dienstverlening en kwaliteit, hierbij staan we open voor het inzetten van e-health ter ondersteuning van de zorg.

HET DRAAIT BIJ ONS OM DE CLIËNT ÉN OM JOU!

We vinden het belangrijk dat medewerkers zich gezien en gehoord voelen en vinden hun bijdrage erg belangrijk. Ook investeren wij graag in adequate scholing en bijscholing van onze medewerkers. Medewerkerstevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, het maakt ons dan ook trots om te zien dat onze medewerkers Sint Annaklooster als werkgever een gemiddeld rapportcijfer geven van 7,5!

Werken bij

Ben je benieuwd hoe medewerkers het ervaren om te werken binnen onze kleinschalige organisatie? Kijk dan eens rond op deze pagina. Nieuwsgierig geworden? Er is altijd ruimte voor een vrijblijvend gesprek of om eens mee te lopen binnen één van onze diverse locaties. Neem dan contact met ons op via hr@sintannaklooster.nl of 040-2098429. Kijk ook eens bij Activiteiten voor de data van ons maandelijks inloopmoment. Direct solliciteren kan natuurlijk ook.

Je bent van harte welkom!

Locaties

Hospice de Regenboog

Aalsterweg 285C
5644 RE  Eindhoven

Hospice en logeerhuis Valkenhaeghe

1e Haagstraat 89
5707 XN  Helmond

Logeerhuis en hospice In Via

Aalsterweg 289b
5644 RE  Eindhoven

Rentree

Aalsterweg 285c
5644 RE  Eindhoven

Sint Annaklooster

Aalsterweg 285c
5644 RE  Eindhoven

Thuiszorg HVZ in Eindhoven

Aalsterweg 285c
5644 RE  Eindhoven

Thuiszorg V&V Eindhoven

Aalsterweg 285c
5644 RE  Eindhoven

Thuiszorg V&V in Helmond

1e Haagstraat 89
5707 XN  Helmond

Verpleegafdeling De Zomereik

Aalsterweg 285b
5644 RE  Eindhoven

Verpleeghuis Eikenburg

Aalsterweg 285d
5644 RE  Eindhoven

Woonzorgcentrum Antonius

Amstelstraat 112
5626 BH  Eindhoven
Webclip afbeelding

Vacatures Sint Annaklooster

Bekijk de 6 actuele vacatures van Sint Annaklooster en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Sint Annaklooster maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Welzijn
Aalsterweg 285 c
5644 RE
 Eindhoven