Stichting Pertoeti

Kleinschalige zorgaanbieder. Opgericht in 2004 door ouders en zorgverleners. De cliënt staat altijd centraal en zorg wordt geboden in kleine groepjes met intensieve begeleiding (1 op 2).

Werken bij

Bij Pertoeti werk je in een klein team. Wij verwachten van je dat je inlevingsvermogen hebt, een creatieve denker bent en je steentje bijdraagt in een goed leven voor onze cliënten. Je werkt op flexibele dagen en uren en bent ook in het weekend beschikbaar. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je creatieve ideeën in te brengen en mee te denken binnen de organisatie, zodat Pertoeti ook voor jou de ideale werkplek kan worden.

Contactpersoon

Mariska van den Akker

Leren bij

Bij Pertoeti maak je deel uit van een klein team. Je draait volledig mee op de werkvloer, ook in het weekend. Wij maken voldoende tijd voor jou en zijn in staat om je te begeleiden op een manier die bij jou het beste past.

Contactpersoon

Mariska van den Akker

Vrijwilligers bij

Bij Pertoeti maak je deel uit van een klein team. We kijken samen met jou waar je ons bij kan helpen. Wij vinden het belangrijk dat je iets doet waar je gelukkig van wordt, op de tijden die jouw uitkomen. Wel vragen we enige regelmaat en de intentie om langere tijd bij ons te blijven.

Contactpersoon

Mariska van den Akker

Locaties

Stichting Pertoeti

Wegedoornlaan 2A
5646 AC  Eindhoven

Vacatures Stichting Pertoeti

Bekijk de 4 actuele vacatures van Stichting Pertoeti en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Pertoeti maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Wegedoornlaan 2 A
5646 AC
 Eindhoven