Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ontplooi je mogelijkheden!

Stichting SWZ ondersteunt mensen met een beperking in alle fasen van hun leven, om zoveel mogelijk op eigen kracht mee te doen in de maatschappij.
Wij richten ons op mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking en mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De vraag van de cliënt en zijn mogelijkheden is hierbij leidend.

SWZ doet dit op basis van gelijkwaardigheid, met deskundige en betrokken medewerkers. Voor het realiseren van de missie en visie zijn vier kernwaarden essentieel: respect, vraaggerichtheid, verantwoordelijkheid en slagvaardigheid. Dat zijn de bouwstenen van de manier van werken en handelen van SWZ.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Woonvorm Boxmeer

Woonvorm de Munsel

Activiteitencentrum Duinendaal

Woonvorm Copernicuslaan

Woonvorm Dertien Loten/Stevin

Mytylschool Gabriƫlschool

BSO Atlent

Woonvorm Silverenberg

Woonvorm Palladiostraat

Activiteitencentrum Eindhoven

Woonvorm Tonnaerstraat

Woonvorm Helmond

Lunchroom de Keyser

Activiteitencentrum van Speijk

Activiteitencentrum Sambeek

Woonvorm De Eekelhof

Woonvorm De Rietbeemd/ Vicaris Aertsweg

Activiteitencentrum De Viersprong

Woonvorm Sonnehoek

Woonvorm Heriklaan

Recreatie

Ondersteunende diensten

Logeerhuis Zon

Behandel- en Kenniscentrum

Brink 14-16

Brink 1-3

Brink 2-4

Brink 17-18

Brink 20-22

Brink 6-8

Brink 19/ topaas

Brink 13-15

Brink 9-11

Brink 10-12

Brink 5-7

Buitenbrink 1-3

Buitenbrink 2-4

Buitenbrink 5-7

Nachtdienst Son

BSO Mytylschool Eindhoven

Okido vroegbegeleiding

Paramedisch

Dagactiviteitencentrum Son

Bedrijfsbureau Behandeling

Beleidsbureau

Informatievoorziening & Automatisering (I&A

Flexpool

Cluster 5 (woongroepen Zonhove)

Vastgoed & Facilitair

Medisch

Topaas

Zorg op school

P&O

Cluster 4 Wonen (Den Bosch, Boxtel en Schijndel)

Cluster 2 Wonen (Veghel, Uden en Boxmeer)

Cliƫntadministratie

Planning & Control

Dagbesteding team B

lunchroom de Komeet

Zonhove

SWZ

Kado & Zo

Woonvorm Uden

Woonvorm De Mondriaan

Woonvorm Prof. Zijlstrastraat

Kook Kunst Tinks

Ambitie

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij SWZ: als je van afwisseling houdt! 

Geen dag is hetzelfde, met vaak kostbare momenten. Dat ervaar je in de gehandicaptenzorg. Heb je een relevante opleiding in zorg en/of welzijn en een hart voor mensen? Dan is SWZ de organisatie voor jou! SWZ vindt het belangrijk dat je op de juiste plek aan het werk gaat.

Wij zijn vooral op zoek naar medewerkers met een relevante beroepsopleiding (zorg en/of welzijn). Beschik je daar niet over, informeer dan toch naar de mogelijkheden. Want ook met een gezonde dosis levenservaring kun je iets betekenen in de gehandicaptenzorg. Bij SWZ kun je vrijwel zeker als vrijwilliger aan de slag.

Onze organisatie biedt prima arbeidsvoorwaarden, volop scholings- en doorgroeimogelijkheden en een prettige, informele werkomgeving.

Informatie
Kijk bij ‘vacatures' of neem contact op met de afdeling Werving & Selectie om jouw mogelijkheden te bespreken tel.: 088-7998925.

Wij zien jou als nieuwe collega graag komen!

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Samen komen we verder
Passie voor het vak groeit in de praktijk, niet in de theorie. Op de werkvloer, binnen een team doen zich allerlei situaties voor waarbij je beslissingen moet nemen en waardoor je kunt groeien. Wat is de vraag en wat heb je nodig op het gebied van kennis, inzicht, vaardigheden en houding? Je wordt hierbij natuurlijk geholpen door een werkbegeleider. Kennis wordt gedeeld en gezamenlijk handelen kritisch bekeken. 

Ben jij een professional in spé die oog heeft voor de zorgvraag van de cliënt? Die graag wil kennismaken met SWZ? Die wil leren het beste uit de cliënt te halen? Ben je ondernemend en enthousiast en wil je bijdragen aan de ontwikkeling en ontplooiing van jezelf?
Dan is SWZ de organisatie voor jou! 

BBL

SWZ biedt leerlingen van onderstaande studierichtingen de mogelijkheid om werken en leren (BBL) te combineren:

  • MMZ/MZ (niveau 3 en 4)
  • Verzorgende/Verpleegkunde (niveau 3 en 4)
  • Verpleegkunde/SPH (niveau 5).

Tijdens je opleiding werk en leer je met verschillende cliëntgroepen op diverse locaties. Deze locatieprofielen kun je lezen op de website www.werkenbijswz.nl.

Vacatures voor leerlingen worden op deze website geplaatst. Ben je geïnteresseerd dan vragen we je te solliciteren. Ga je als leerling aan de slag, dan krijg je een leerlingensalaris volgens de CAO gehandicaptenzorg uitbetaald. SWZ werkt voor het Beroeps Begeleid Leren (BBL) samen met Summa College (Eindhoven) en Koning Willem 1 College (Den Bosch). Daarnaast heeft SWZ ook nauw contact met andere scholen voor BBL-trajecten. 

BOL

SWZ biedt stagemogelijkheden voor studenten van de verschillende BOL opleidingen. Dit zijn met name opleidingen in de richting van zorg en welzijn niveau 1 t/m 5. Ook stages bij de ondersteunende afdelingen en bij het kennis- en behandelcentrum zijn mogelijk voor bijvoorbeeld ICT of Fysiotherapie/ Ergotherapie. Stagiairs krijgen een stagevergoeding, zoals overeengekomen in de CAO Gehandicaptenzorg.

SWZ heeft voor zorg en welzijnsopleidingen een samenwerkingsverband met Summa College (Eindhoven) en Koning Willem 1 College (Den Bosch).
Wil je weten wat SWZ voor jouw specifieke stagevraag kan betekenen, neem dan contact op met je stagecoördinator op school. Om een goede beeld te krijgen van de verschillende stageplaatsen, hebben we profielen van onze locaties opgesteld. Deze locatieprofielen kun je lezen op de website www.werkenbijswz.nl. Stagevacatures worden niet op de website geplaatst. 

Informatie

Wil je meer informatie over opleidingsmogelijkheden in jouw persoonlijke situatie, neem dan contact op met afdeling Opleidingen van SWZ op tel.: 088-7998926 of via de mail: Opleidingen@swzzorg.nl. Wij zien jou als nieuwe student of leerling graag komen!

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Als vrijwilliger draag je op een waardevolle en betekenisvolle manier bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten.

Er zijn momenteel 380 vrijwilligers bij SWZ actief en daar zijn we trots op! Belangstellenden zijn altijd meer dan welkom, want er is genoeg te doen. Om een goede keuze te kunnen maken uit de verschillende vormen van vrijwilligerswerk hebben we profielen van onze locaties opgesteld. Deze locatieprofielen kun je lezen op de website www.werkenbijswz.nl.

Je kunt reageren op een vacature. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met de contactpersoon van het team van de desbetreffende vacature of eventueel met Cora van der Heijden, Consulent Vrijwilligers.

Vrijwillig maar niet vrijblijvend, daarvoor is jouw bijdrage te belangrijk. Commitment gaan we samen aan! We doen graag een beroep op de betrokkenheid van de vrijwilliger en hopen van harte dat we daar iets voor terug kunnen geven; voldoening, plezier, dankbaarheid en een zinvolle tijdsbesteding. Voor cliënten betekent de inzet van vrijwilligers in ieder geval een waardevolle en positieve bijdrage aan hun welzijn.

Informatie
Wil je meer weten over vrijwilligerswerk of de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie, neem dan contact op met afdeling Vrijwilligers van SWZ op tel.: 088-7998931 of via de mail: Vrijwilligers@swzzorg.nl 

Wij zien jou als vrijwilliger graag komen!

Contactpersoon

|

Er zijn geen vacatures voor SWZ.