Umbra Zorg bv logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorg voor verbinding
UmbraZorg verleent als zorgaanbieder zorg aan hulpbehoevenden. Voornamelijk zorg aan huis, in een vertrouwde omgeving. Onze visie is dat echte aandacht leidt tot betere zorg. Bij UmbraZorg verlenen we daarom onze zorg zonder haast. Wij zijn de verbindende schakel tussen de omgeving van de cliënt: familie, vrienden en verwijzers.

UmbraZorg
Umbra is het Latijns voor ‘schaduw’. Onze visie is om als een schaduw te functioneren voor klanten met zorgvragen. Wij werken samen met betrokken zorgverleners en verbinden ze met de zorgvragers. De belangen van onze klanten zijn waar onze schijnwerpers op gericht staan.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Umbra Zorg bv

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wat vinden wij belangrijk

Zorg gaat alleen om de mensen achter de zorg. Bij UmbraZorg geloven we in de persoonlijke relatie met je cliënten. Dat maakt een groot verschil. Werk je via UmbraZorg in de thuiszorg, dan heeft iedere medewerker maximaal 9 cliënten. Alleen zo kunnen we er samen voor zorgen dat onze cliënten de tijd en aandacht krijgen die ze verdienen. Zorg vanuit relatie noemen we dat.

Wij vragen van onze zorgprofessionals dat ze – naast de juiste kwalificaties – ook verdiepen in de belangen van de cliënt. Wees een luisterend oor als dat nodig is.

Hebben ze extra noden, schakel de juiste hulp in. Doe je werk met liefde en aandacht. Dat maakt het verschil. Zo zorg je met UmbraZorg voor het welzijn van je cliënten.

Samen stellen we een zorgplan op dat luistert naar de wensen van de zorgvrager. Onze medewerkers zijn er op getraind om de juiste vragen te stellen en waar nodig van advies te voorzien. Echte aandacht zorgt voor UmbraZorg.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het gevoel van waardering is het belangrijkste bij ons. Wij zoeken ten alle tijden naar het gezicht achter onbenut talent. Onze zorgvragers zijn ten alle tijden op de hoogte dat er leerlingen rondlopen maar erkennen nooit het verschil. We ervaren dat de leerlingen die bij ons studeren meer en deels zelfverzekerd op pad sturen. De zorgmanager en eigenaar fungeren ten alle tijden als vraagbaak. De leerling weet van begin af aan waar hij aan toe is. Maar soms dagen we ze ook uit om ze af en toe in het diepe te gooien. Alleen zo ervaar je echte ervaring en bouw je een natuurlijk intuïtie op om oplossingsgericht te handelen.

Contactpersoon

Vacatures Umbra Zorg bv ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 2 actuele vacatures van Umbra Zorg bv en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Umbra Zorg bv? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Umbra Zorg bv geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Umbra Zorg bv ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Umbra Zorg bv geen vrijwilliger vacatures open staan.