Altide B.V.

Zorg op afstand. Daarvoor zorgen de 150 goed opgeleide en betrouwbare zorgprofessionals van Altide B.V. (met op de locatie in Veldhoven Connectzorg). 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat doen we met telefonische en online bereikbaarheid, persoonsalarmering, medicatiecontrole en zorg- en leeftechnologie. Zo zijn tienduizenden cliënten van zo'n 150 zorgorganisaties door heel Nederland veilig verbonden met zorg. Altide werkt met de meest geavanceerde en vooruitstrevende technieken en is met bewezen en erkende dienstverlening een van de grootste zorgcentrales van Nederland. 

Werken bij

Bij ons vind je een dynamische en maatschappelijk betrokken werkomgeving met de nieuwste technieken en goede arbeidsvoorwaarden. Met een team van deskundige en leuke collega’s om je heen en een fijne werksfeer. We bieden je volop mogelijkheden om via werkbesprekingen en scholing ervaringen uit te wisselen, je kennis op peil te houden en te verdiepen.

Om onze ambities waar te maken vinden wij het belangrijk dat jij je herkent in en werkt volgens onze kernwaarden: verbindend, eenvoud, dichtbij en optimistisch. Het geeft aan wie we zijn als organisatie, hoe we omgaan met onze opdrachtgevers en cliënten en met elkaar als collega’s. Het is onze bedrijfscultuur. Iedere medewerker kent de kernwaarden en handelt hiernaar. Met deze kernwaarden weet je waarom we iets doen en op welke manier we dat doen. 

Contactpersoon

Saskia van der Hoeven

Locaties

Connectzorg (Zorgcentrale Noord)

Bastion 28
5509 MJ  Veldhoven

Zorgcentrale Noord

Altingerweg (gebouw d'Oase) 1
9411 PA  Beilen
Bastion 28
5509 MJ
 Veldhoven