Zorgcentrale Noord logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorg op afstand. Daarvoor zorgen de 150 goed opgeleide en betrouwbare zorgprofessionals van Zorgcentrale Noord (met op de locatie in Veldhoven Connectzorg). 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat doen we met telefonische en online bereikbaarheid, persoonsalarmering, medicatiecontrole en zorg- en leeftechnologie. Zo zijn tienduizenden cliënten van zo'n 150 zorgorganisaties door heel Nederland veilig verbonden met zorg. ZCN werkt met de meest geavanceerde en vooruitstrevende technieken en is met bewezen en erkende dienstverlening een van de grootste zorgcentrales van Nederland. 

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Connectzorg (Zorgcentrale Noord)

Zorgcentrale Noord

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij ons vind je een dynamische en maatschappelijk betrokken werkomgeving met de nieuwste technieken en goede arbeidsvoorwaarden. Met een team van deskundige en leuke collega’s om je heen en een fijne werksfeer. We bieden je volop mogelijkheden om via werkbesprekingen en scholing ervaringen uit te wisselen, je kennis op peil te houden en te verdiepen.

Om onze ambities waar te maken vinden wij het belangrijk dat jij je herkent in en werkt volgens onze kernwaarden: verbindend, eenvoud, dichtbij en optimistisch. Het geeft aan wie we zijn als organisatie, hoe we omgaan met onze opdrachtgevers en cliënten en met elkaar als collega’s. Het is onze bedrijfscultuur. Iedere medewerker kent de kernwaarden en handelt hiernaar. Met deze kernwaarden weet je waarom we iets doen en op welke manier we dat doen. 

Contactpersoon

Vacatures Zorgcentrale Noord ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorgcentrale Noord? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Zorgcentrale Noord geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Zorgcentrale Noord ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Zorgcentrale Noord geen vrijwilliger vacatures open staan.