Zorggroep Tuinzigt

Dagbesteding en ambulante begeleiding voor volwassen (verstandelijke beperking; psychiatrische achtergrond en dementie- , eenzaamheid en/of depressieklachten). Wij hebben zowel autochtone als allochtone cliënten op onze locatie in Breda. Wij werken in een klein, flexibel team van 7 personen. Omdat we zo klein zijn, heb je veel vrijheid en inbreng over de activiteiten en de dagelijkse gang van zaken. Omdat wij verschillende culturen onder een dak hebben, vieren wij alles!

Werken bij

Zorggroep Tuinzigt is een kleine, platte organisatie, die sinds 2015 bestaat. Onze medewerkers krijgen veel vrijheid in creativiteit en inbreng in de dagelijkse invulling voor de cliënten. Omdat wij hier ook de nodige culturen in huis hebben, kent ons werk veel variatie.

Leren bij

Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf, waarbij wij graag niveau 4 MBO-studenten begeleiden. Onze voorkeur gaat op dit moment uit naar BOL-studenten. Uiteraard zijn HBO-studenten ook welkom.

Vrijwilligers bij

Wij werken voor verschillende taken met vrijwilligers. Net als onze collega’s vinden wij het belangrijk dat ook de vrijwilligers bij ons passen. Een klik hebben. Zij zijn wat ons betreft, net zo onmisbaar als ieder ander. De vrijwilligers doen bij ons deeltaken, zowel een-op-een met een cliënt als in groepsverband.

Locaties

Zorggroep Tuinzigt

Meidoornstraat 115
4813 XL  Breda