Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI)

Bij het ZRTI bieden wij mensen in Zuidwest-Nederland hoogwaardige radiotherapie dichtbij huis in een kleinschalige en aangename omgeving. Met een zo groot mogelijk effect van de behandeling en zo min mogelijk bijwerkingen. Onze behandellocaties zijn zo ingericht dat patiënten zich er thuis voelen. In het ZRTI omringen we iedere patiënt met aandacht.  Onze toekomstvisie bestaat uit vijf ambities en speerpunten: 

  • Menselijke maat – omringd met aandacht
  • Hoogwaardige radiotherapie
  • Netwerkpartner
  • Aantrekkelijke werkgever
  • Slim en stabiel georganiseerd

Op onze locaties in Roosendaal en Vlissingen werken in totaal ruim honderd medewerkers. Ieder jaar behandelen we ruim 2000 mensen.

Werken bij

Toewijding, vakmanschap en verbondenheid. Daarmee onderscheiden we ons bij het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI). Wat betekent dat? 

  • Door persoonlijke aandacht te geven, nabij de patiënt te staan en de tijd te nemen, proberen wij verwachtingen te overtreffen.  
  • We geven om ons werk, halen er voldoening uit en halen het beste uit onszelf naar boven.  
  • We voelen ons betrokken bij onze patiënten en elkaar. 

Het ZRTI heeft twee locaties, in Vlissingen en Roosendaal. Bij het ZRTI werken circa 100 zeer betrokken medewerkers die zich dagelijks inzetten om onze patiënten de best mogelijke radiotherapeutische zorg te geven. Lees meer op zrti.nl en maak alvast kennis met ons team.

Contactpersoon

Martina Tatenhove

Leren bij

Wij bieden een in-service (duale) opleiding van drie jaar als leerling MBB’er radiotherapie. 

Wat doet een MBB’er?
Een medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige (MBB’er) doet zowel de voorbereiding, zoals het maken van CT-scans en bestralingsplannen, als de uitvoering van de bestralingsbehandeling; het ontvangen, begeleiden en bestralen van de patiënt op het bestralingstoestel.

Wat is een in-service (duale) opleiding?
Met deze opleidingsplaats combineer je werken en leren met een dienstverband van 3 jaar.

Je gaat eerst vier maanden naar school in Rotterdam met een leerovereenkomst inclusief vergoeding. Daarna krijg je vanaf januari een leer/arbeidsovereenkomst bij het ZRTI waarbij je werken combineert met leren; een mooie combi! Leren inclusief salaris, lesgeld- en reiskostenvergoeding met toepassing van de cao Ziekenhuizen.

Locaties

ZRTI Vlissingen

Koudekerkseweg 90
4382 EK  Vlissingen

Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI)

Boerhaavelaan 19
4708 AE  Roosendaal
Ziekenhuizen
Boerhaavelaan 19
4708 AE
 Roosendaal