Zomerhulpen gezocht Wijkzorg

Zomerhulpen gezocht MET zorgachtergrond

Ben je een gedreven student verpleegkunde in het 2e, 3e of 4e leerjaar en zoek je een relevante zomerbaan in de zorg? Ben jij op zoek naar een zinvolle en betekenisvolle manier om je zomervakantie door te brengen? Wil je tegelijkertijd werkervaring opdoen? Heb je interesse in het ondersteunen van ouderen en wil je graag een verschil maken in hun leven? Dan zijn wij op zoek naar jou!
We zijn een woon- en zorgorganisatie voor ouderen. Vughterstede is heel erg verbonden met de Vughtse gemeenschap. We hebben twee locaties: Huize Elisabeth en Woonzorgcentrum Theresia. Om er ook in de toekomst voor ouderen te kunnen zijn, kijken we kritisch naar ons eigen handelen en dat van elkaar. We werken samen met de ouderen, hun naasten, vrijwilligers en onze medewerkers. We benutten ieders talenten en doen het echt samen. Zo heeft ieder een eigen rol, met de oudere aan het roer. Met als bestemming: een goed leven in een fijne omgeving!

Tijdens de drukke zomermaanden zijn wij op zoek naar enthousiaste zomerhulpen die ons wijkteam kunnen ondersteunen. In deze rol speel je een essentiële rol in het ondersteunen van cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving tijdens de weekenden.

Wat vragen wij van jou?
 • Minimaal 18 jaar
 • Enthousiast om het beste uit jezelf te halen voor onze cliënten
 • Zelfstandig werken en een positieve instelling
 • Bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer, zoals een fiets, scooter of auto. Uiteraard krijg je hiervoor reiskostenvergoeding
 • Beschikbaar gedurende de zomermaanden (week 18, 21, 31 tot en met 37)

Wat kunnen we voor jou betekenen?
 • Een gezellige werkomgeving waarin je echt iets kunt betekenen voor anderen
 • Flexibele werktijden die goed te combineren zijn met je vakantieplannen
 • Een passende vergoeding voor je inzet, waarmee je goed kunt sparen voor bijvoorbeeld een vakantie met vriend(inn)en
 • Invloed op je werkrooster, zodat je bijvoorbeeld 's ochtends kunt werken en 's middags van je vakantie kunt genieten - of andersom! Hoe jouw rooster er ook uitziet, er blijft voldoende vrije tijd over
 • Door onze eigen keuken wordt er dagelijks kosteloos verse soep bereid voor al onze medewerkers
 • Een warme, kleinschalige organisatie waar je elkaar makkelijk kunt vinden

Enthousiast geworden?
Ben jij klaar om deze zomer iets terug te geven aan de gemeenschap en waardevolle ervaring bij ons op te doen? Dan komen we graag met jou in contact! Klik snel op de de button ‘solliciteren’ en laat je gegevens achter.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Melanie van der Plas
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Pim Senior

Helpende in de wijk

Dorst
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur