zoekt een

Helpende (plus)

Thebe de Vloet is op zoek naar kanjers van Helpenden (plus)!

Ben jij de enthousiaste nieuwe collega die wij zoeken? We zoeken ook voor de nacht.

Dan is dit iets voor jou!
De Vloet in Oisterwijk is een fijne omgeving waar de bewoners met hun naasten EN medewerkers echt gezien en gehoord worden. Kom eens een kijkje nemen en ervaar de warme sfeer en gezelligheid. Wij kijken uit naar jouw komst en onderzoeken graag met jou de mogelijkheden.

Jouw werkdag
Binnen Thebe | De Vloet zijn we voor verschillende afdelingen op zoek naar Helpenden (plus) Zorg. Jij bent een Helpende (plus) die van alle markten thuis is en flexibel inzetbaar is. Je ziet als Helpende het unieke in elke mens en weet een omgeving te creëren die past bij de behoefte van hen en houdt daarbij de "Bedoeling” van Thebe in het oog. Naast twee PG-afdelingen (waar we recent zijn gestart met leefmilieus) hebben we drie somatische afdelingen, waar we ons best doen iedereen een thuis gevoel te geven. Een veilige woonomgeving wordt aangeboden waarbij de bewoner centraal staat. Dit betekent dat de bewoners zelf in regie zijn en hun sociale netwerk laten participeren in de dagelijkse bezigheden.

Over jou
Om bij Thebe als Helpende (plus) te starten:
 • Heb je het diploma Helpende of Helpende plus niveau 2.
 • Beschik je over kennis en richtlijnen t.a.v. hygiëne.
 • Heb je affiniteit met ouderenzorg.
 • Heb je een klantgerichte en flexibele instelling en de uitdaging om bewoners naast verzorging een fijne dag te bieden.
 • Welzijn staat hoog in het vaandel.
 • Ben je in staat fysieke werkzaamheden te vervullen.
 • Ben je collegiaal, flexibel, stressbestendig en vriendelijk naar bewoners en collega's.
 • Heb je ervaring met het verrichten van ADL-taken.
 • Ben je een aanpakker, energiek en gemotiveerd.
 • Binnen Thebe werken we samen en ligt de verantwoordelijkheid binnen de teams. Jij bent dan ook iemand die graag in een team werkt, maar ook zelfstandig aan de slag kan. Je kunt je goed uitdrukken, bent geduldig als bewoners wat meer tijd nodig hebben en je weet mensen te motiveren. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ziet uitdaging in nieuwe ontwikkelingen.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.339,72 - max. € 3.013,60. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Annelies Goudsmit of Annemiek de Bruijn. Bereikbaar op telefoonnummer 013-5238700.

Helaas kunnen wij voor deze vacature geen sollicitaties in behandeling nemen van kandidaten die niet in (vaste) dienst willen komen bij Thebe.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Archipel Thuis BV

Helpende plus (Geldrop)

Geldrop
In overleg
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Zorgassistente Interne Geneeskunde, Nefrologie, Reumatologie, ...

's-Hertogenbosch
16 - 24 uur