zoekt een

Assistent zorg

Ben jij gediplomeerd assistent zorg en wil je samen met je collega's meer leefplezier toevoegen aan de dagen van onze bewoners? Ben jij tussen de 8-28 uur beschikbaar?

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe locatie de Geerhof zijn we op zoek naar een assistent zorg. In jouw rol als assistent zorg draag je zorg voor het verrichten van de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en (welzijn) ondersteunende werkzaamheden voor een afdeling of bij de cliënten/bewoners thuis. Door de mens te blijven zien, onderneem jij al het mogelijke voor het optimale welzijn en welbevinden van cliënten/bewoners. Je gaat daarom in overleg met de cliënt/bewoner en je houdt daarbij rekening met de zelfredzaamheid. Daarnaast voer je je werkzaamheden uit in overleg en afstemming met collega’s in het
team.

Je hebt aandacht voor de bewoner en je signaleert en rapporteert eventuele bijzonderheden met betrekking tot de leefomgeving van de cliënt/bewoner. Ook kun je worden ingezet in de ondersteuning bij de dagelijkse bezigheden van de cliënt /bewoner bij het verstrekken van eten en drinken of het begeleiden naar afspraken. Tevens kan er sprake zijn
bij ondersteunen op het gebied van facilitaire werkzaamheden zoals bijvoorbeeld de distributie van goederen tussen afdelingen van maaltijden, drankvoorziening, linnengoed, afval etc. Naast het werk voor zorg, vervul je ook een rol voor het team, omdat je teamtaken vervult.

Over jou
Voor de functie assistent zorg beschik je over het diploma assistent zorg. Je hebt sociale vaardigheden nodig bij dagelijkse werkzaamheden zoals tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en het goed kunnen luisteren bij het voeren van overleg met de cliënt/bewoner en voor het werken in teamverband en in de contacten met cliënten/bewoners.

Je bent vaardig in het overleggen met de cliënt/bewoner en het uitvoeren van ADL en welzijn ondersteunende taken, waarbij je werkt met gangbare huishoudelijke apparatuur. Je bijdrage aan de dagelijkse activiteiten en bij bijzonderheden op het gebied van gezondheid en welbevinden van cliënten rapporteren en melden volgens het vaste format.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.236,57 - max. € 2.772,02, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Noortje Backx Telnr: 06-1458811

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Zaltbommel
24 - 28 uur
DeSeizoenen

GHZ Begeleider Flex, Roggel

Roggel
24 - 32 uur
GGZ Westelijk Noord-Brabant

Vakantiekracht Zorg

Halsteren