Verzorgende IG- ZZP locatie Parc Imstenrade (Heerlen)

Werk jij graag met ouderen én heb je een diploma van de mbo-opleiding Verzorgende IG (niveau 3)? Ben jij vanaf heden t/m de zomermaanden beschikbaar? Dan is de functie van Verzorgende IG voor onze locatie in Heerlen - jou op het lijf geschreven.

Dit ga jij doen
Als Verzorgende IG zorg jij ervoor dat alle ouderen de juiste persoonlijke zorg krijgen. Daarbij zie je erop toe dat ze zelfredzaam blijven, want je vindt het belangrijk dat ze de regie over hun eigen leven houden.
Je werkt in Heerlen (Limburg) binnen onze vitale thuiszorgteams.
Parc Imstenrade biedt ruimte voor een goed leven. Het is een prachtig residentieel complex in het mooie Zuid-Limburg met zo'n 300 stijlvolle seniorenappartementen in een luxe Bourgondische omgeving.
Binnen Parc Imstenrade bieden meer dan 100 medewerkers integrale dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg. De wensen en behoeften van de bewoners staan centraal vanuit een vraaggerichte werkhouding.
De medewerkers krijgen daarbij alle ruimte voor "werken met plezier".

Dit breng jij mee
Je hebt een diploma van de mbo-opleiding Verzorgende IG (niveau 3) op zak
Je hebt ervaring in de ouderenzorg of je vindt de ouderenzorg een mooi vakgebied
Je bent flexibel, positief ingesteld en kunt vraaggericht werken
Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als zelfstandig ondernemer in de zorg
Je bent beschikbaar voor lange en korte diensten (nachten in overleg)
Je communiceert duidelijk

Dit bieden wij
Een overeenkomst met onze organisatie zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau
Invullen van losse diensten
De kans om gedurende een langere periode op een vaste afdeling te werken (periode-opdracht)
Een dynamische en afwisselende werkomgeving, waarin cliëntgericht werken, gelijkwaardigheid en collegialiteit belangrijke waarden zijn
Betrokkenheid bij onze organisatie

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.

Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.

Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.

Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Contact

Tatiana Wuijts - Talitsch
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur