Financieel Medewerker

Financieel Administratief Talent gezocht!

Gezond zijn? Dat gunnen we iedereen. Of het nu om jezelf of jouw omgeving gaat. Want gezondheid is veel méér dan alleen niet-ziek-zijn.  
Wij bewaken, beschermen en bevorderen gezondheid. In alle levensfasen.  
Vaak lukt dat zelf. Maar soms is er hulp nodig. Dan staan wij op en zorgen mee. Wij lichten voor, adviseren, onderzoeken, handelen én ondersteunen. Zijn we met spoed nodig? Dan zijn we er ook. Gezondheid is van ons allemaal! 

Wie zijn wij? En waar zijn we naar op zoek?
GGD Brabant-Zuidoost is verantwoordelijk voor de Publieke Gezondheid en Ambulancezorg van 21 gemeenten in Zuidoost-Brabant. 
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die niet rekent op een gespreid bedje, maar de drive voelt om bij te dragen aan de professionalisering van een organisatie met een belangrijke maatschappelijke missie. Als je je uitgedaagd voelt, nodigen we je van harte uit te solliciteren naar de functie van:

Financieel Medewerker voor 24 uur per week

Je plek in de organisatie
Als financieel medewerker ben je werkzaam binnen het team Financiën & Control bestaande uit een manager, een controller, een business controller, 3 financieel adviseurs en 6 financieel medewerkers.

Wie zoeken wij?
Bij de uitvoering van ons werk houden we ons aan vier kernwaarden: maatschappijgericht, betrouwbaar, resultaat gedreven en initiatiefrijk. 

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde professional die deze kernwaarden hoog in het vaandel heeft staan. Je dagelijkse werk bestaat o.a. uit:

  • Beheren van de crediteuren administratie; verwerken van inkomende facturen, onderhouden contacten met leveranciers;
  • Beoordelen en verwerken personeelsdeclaraties;
  • Opstellen van rapportages;
  • Uitvoeren van het interne controle plan;
  • Deelnemen aan teamoverleg;
  • Daarnaast dagen we je uit om met initiatieven te komen voor verbeteringen rondom de administratieve processen en deze in samenwerking met je collega’s te implementeren;
  • Je speelt een actieve rol in het Procure-to-Pay (P2P) proces van de organisatie en bent door de zowel interne als externe contacten een belangrijk aanspreekpunt in dit proces.

Wat heb je in je bagage 

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op MBO Bedrijfsadministratie niveau 4;
  • Je hebt ervaring op financieel administratief gebied, bij voorkeur in een crediteuren administratie;
  • Ervaring met AFAS is een pré;
  • Verder heb je ervaring met office applicaties, zoals Outlook, Excel en Word;
  • Je bent pro actief, werkt accuraat, klant- en resultaatgericht en bent administratief sterk;
  • Je bent gericht op het continue verbeteren van processen en jezelf;
  • Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, tevens ben je een teamplayer, gericht op samenwerking en onderlinge verbinding;
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor!

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en inspirerende organisatie, waar werk wordt gedaan wat ertoe doet! De dynamiek in de organisatie is hoog. Vanuit vakinhoudelijk perspectief is deze opdracht voor jou een interessante uitdaging, je werkt mee aan een verdere doorontwikkeling naar zelforganisatie. De organisatie is enthousiast, volop in beweging en bestaat uit betrokken en vakbekwame mensen.

Jouw bijdrage doet er toe! Niet alleen vanuit jouw functie, maar vanuit wat jij als mens toevoegt aan kennis, vaardigheden en attitude. Jouw inzet en betrokkenheid belonen wij graag met:

  • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar, met uitzicht op verlenging.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week.
  • Je salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties maar is maximaal € 3.481,00 bruto per maand (maximum schaal 6 norm 01-01-2024) bij een werkweek van 36 uur.
  • De cao SGO (Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties) is van toepassing.
  • Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden die je maandelijks kunt gebruiken via je Individueel Keuze Budget. Ook is er de mogelijkheid om betaald ouderschapsverlof op te nemen en hebben we een flexibele pensioenregeling.

Valt de keuze op jou, dan vragen we je om een zogenaamde Verklaring Omtrent Gedrag. Wij gaan hier verder op in tijdens de aanstellingsprocedure. Ook kan een referentiecheck onderdeel van de procedure zijn.

Meer informatie nodig?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Erwin Verhoeven, manager Financiën & Control, 088 0031 485.
Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Aysegül Bilici-Özdemir, HR Business Partner, 088 0031 594.

Reageer!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en wil jij ons team komen versterken? Solliciteer direct online naar deze functie via www.ggdbzo.nl. Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV. 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern uitgezet, waarbij wordt opgemerkt dat interne kandidaten voorrang hebben. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

 

Recente vacatures

Jeugdbescherming Brabant

Assistent controller

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Kempenhaeghe

Salarisadministrateur (28 uur)

Heeze
24 - 28 uur
Máxima MC

Salarisadministrateur (32-36 uur per week)

Veldhoven
32 - 36 uur