zoekt een

Bijbaan / Vakantiekracht ’s Heeren Loo Druten

Hee aankomend zorgtalent, mogen wij even jouw aandacht? Ben jij op zoek naar een baan voor tijdens de schoolvakanties en/ of daarbuiten in de periode tussen mei en oktober? Dan kunnen wij iets voor elkaar betekenen!

Informatie
's Heeren Loo heeft namelijk dé (vakantie)baan die aansluit bij jouw talent. Wij zijn een van de grootste gehandicaptenzorginstellingen van Nederland. Mooi voor op je CV dus. Je leert alles wat je moet weten over de gehandicaptenzorg van onze professionals. En onze cliënten kijken uit naar jouw komst.

Ben je bezig met een zorgopleiding of al in het bezit van een zorgdiploma? Laten we dan kennismaken! Op 15 en 23 april organiseren we op onze locatie Boldershof in Druten kennismakingsdagen. Jij leert ons kennen en wij jou. Zijn we een match? Dan bieden we je gelijk een contract aan.

Dus...is werken in de zorg helemaal jouw ding? En ben je beschikbaar tijdens schoolvakanties, buiten schooltijden om en/of weekenden? Meld je dan aan en kom op 15 of 23 april naar Boldershof. Dan horen we graag jouw wensen. Tot dan!

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 1961 euro en 2766 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als Bijbaan / Vakantiekracht ’s Heeren Loo Druten?

Bel, app of mail met Iris de Rijk (recruiter) op telefoonnummer:+31612051606 of e-mailadres: iris.de-rijk@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

#LI-ID1

Contact

Iris de Rijk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Zaltbommel
24 - 28 uur
Rivas Zorggroep

Medewerker Zorg en Welzijn VPT

Gorinchem
32 - 40 uur
Laverhof

Woonondersteuner - Somatiek Heeswijk-Dinther

Heeswijk
20 - 24 uur