zoekt een

Begeleider wonen en dagbesteding

Als begeleider wonen en dagbesteding sta jij iedere werkdag klaar voor onze ouder wordende cliënten. Jij weet als geen ander wat zij nodig hebben. De afwisseling van warme zorg, begeleiding, het aanbieden van een zinvolle daginvulling en het begeleiden in de laatste levensfase spreekt je aan. Wat doe je zoal?
  • Jij geeft input aan de persoonlijk begeleider voor de totstandkoming van het persoonlijk plan en invulling aan de uitvoering van de doelen van de cliënt.
  • Je kunt iedere dag bijdragen aan een stukje geluk!
  • Je gaat aan de slag op Gouwberg 2 A en B in Rijsbergen.

Wil jij als persoonlijk begeleider aan de slag op deze locatie? Laat het ons dan ook weten, we hebben interessante mogelijkheden.

Waar je gaat werken
Op Gouwberg 2A wonen 6 ouder wordende cliënten met hulpvragen op het vlak van verzorging en verpleging. De cliënten hebben een matige verstandelijke beperking en er kan sprake zijn van enige gedragsproblematiek.

Binnen Gouwberg 2B wonen 7 ouder wordende cliënten (meeste cliënten met het syndroom van Down) met een ernstig (meervoudige) verstandelijke beperking. Bij een aantal cliënten is er sprake van een dementieproces. De bewoners hebben voornamelijk auditieve beperkingen en een aantal cliënten zijn rolstoelafhankelijk. De hulpvragen op Gouwberg 2 B zijn uiteenlopend van begeleiden tot verzorgen/verplegen.

Wat breng je mee
Op de eerste plaats heb jij een diploma richting zorg en welzijn op MBO niveau 3. Ben jij iemand met de volgende eigenschappen?
  • Je hebt een passie voor het werken met de doelgroep “ouderen”
  • Je hebt een rustige basishouding.
  • Je weet cliënten met optimisme te enthousiasmeren en activeren en je weet lastige situaties luchtig te houden en te relativeren.
  • Je bent duidelijk in je communicatie en consequent in handelen.
  • Ervaring met de doelgroep, het werken met tilliften en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen zijn een pre.

Wat je krijgt
Jij krijgt een dienstverband voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd. Je werkt in een onregelmatig dienstenpatroon, ook in de weekenden en op feestdagen, maar slaapdiensten vallen hier niet onder. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao gehandicaptenzorg en vanuit Amarant ontvang je natuurlijk ook diverse leuke extra’s! Wat betekent dit concreet?
  • Een salaris van € 2.338,- tot € 3.294,- bruto per maand op fulltime basis (FWG 35).
  • Vakantietoeslag (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en balansverlof (wat je kunt sparen, verkopen, bijkopen en inzetten) naar rato wat 10 jaar geldig is;
  • Een vergoeding voor reiskosten, dienstreizen, parkeerkosten en VOG en 100 dagen introductie- en inwerkprogramma, waarin je wegwijs wordt gemaakt binnen Amarant;
  • Een ruim aanbod aan cursussen op onze eigen Academie of online en toegang tot het veelzijdige online trainingsaanbod van Good Habitz.
  • Korting via BenefitsatWork op allerlei (web)winkels, uitjes, oplopend tot 40% bij grote merken, speciaal voor jou als medewerker van Amarant!

Enthousiast geworden?
Voor meer informatie mag je contact opnemen met senior begeleider Irma Wassenaar (06-11731521). Een dag(deel) meelopen is onderdeel van onze sollicitatieprocedure. En is deze voorziening niet helemaal wat je zoekt? Dan laten we je ook graag op een andere voorziening meekijken.

Contact

Anja Hendriks
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Breda
32 - 36 uur
Anna voor Zorg

Verzorgende (IG) Halderberge

Bosschenhoofd
In overleg
A Zorg

Verzorgende IG (uren in overleg)

Eindhoven
In overleg