zoekt een

Verpleegkundige AnnaFlex (uren in overleg)

Word jij onze nieuwe verpleegkundige bij AnnaFlex? Wij zoeken een enthousiaste collega voor onze snijdende en beschouwende verpleegafdelingen! Als onderdeel van ons team ben jij verantwoordelijk voor het bieden van hoogwaardige zorg aan onze patiënten. Je houdt de kwaliteit en continuïteit van het zorgproces nauwlettend in de gaten en draagt bij aan verbeteringen.

Bij AnnaFlex krijg je de kans om op verschillende afdelingen in het ziekenhuis te werken. Dit betekent dat je in korte tijd veel kunt leren en ervaring kunt opdoen binnen diverse specialismen.

Wat zijn onze mogelijkheden voor jou?
Kleine contracten
Kleine contracten (16-20 uur) zijn beschikbaar voor diegenen met waardevolle ziekenhuiservaring! Je kunt reageren op losse openstaande diensten van alle afdelingen, waarbij je zelf bepaalt wanneer en op welke afdeling je wilt werken. Klinkt ingewikkeld? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je minstens een maand voor het nieuwe kwartaal alle openstaande diensten voor dat kwartaal ontvangt. Kortom, jij hebt de touwtjes in handen!

Heb je nog geen ervaring binnen het ziekenhuis maar wil je graag een klein contract (16-20 uur)? Geen probleem! Tijdens de inwerkperiode vragen wij je om minimaal 28 uur per week te werken. Zo krijg je de kans om vertrouwd te raken met onze werkomgeving. Na deze periode blijf je nog een aantal maanden meedraaien op de afdeling op basis van de uren die jij graag zou willen werken.

Grote contracten
Voor degenen die zich willen vastbijten in een groter contract (24-36 uur), bieden we een detachering aan. Dit betekent dat je naar een vaste afdeling gaat voor een wisselende periode, vaak voor de duur van een half jaar. Hierbij sluit je je aan bij het rooster van de afdeling, waarbij we werken met zelfroosteren. En maak je geen zorgen, na deze periode kijken we samen naar een nieuwe uitdaging!

Kortom, bij ons draait het om jouw flexibiliteit en mogelijkheden!

Wat breng je mee?
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige met een diploma verpleegkunde (verpleegkundige A, niveau 4 of HBO-V). Hoewel werkervaring een pluspunt is, verwelkomen wij ook jonge gediplomeerden of verpleegkundigen zonder ziekenhuiservaring.
Belangrijke eigenschappen voor deze functie zijn een flexibele instelling en een sterk gevoel voor zelfstandigheid.

Wat bieden wij je?
Jij bent vaak de perfecte kandidaat voor interne vacatures, dankzij jouw opgedane kennis en ervaring in ons ziekenhuis. Heb je ambities voor verdere ontwikkeling, zoals vervolg- of specialistische opleidingen? Wij staan klaar om samen met jou de mogelijkheden te bekijken en het gesprek met jou hierover aan te gaan.

Verder geven wij je
  • Een variërende en uitdagende baan op basis van klein of groot contract.
  • Een marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 45 (€ 2.832 - € 3.824 bruto op basis van fulltime). Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Het Flexbureau
Het Flexbureau is onderdeel van de HR-afdeling van het ziekenhuis en richt zich op het inzetten van flexibele medewerkers, voornamelijk in de functies verpleegkundige, verzorgende IG, polikliniekassistente en administratief medewerker. Het bureau heeft ongeveer 90 medewerkers, waarvan 25 polikliniekassistenten of administratief medewerkers en 55 verpleegkundigen. Mensen kiezen ervoor bij het Flexbureau te werken om zich breed te ontwikkelen en te ontdekken welke afdeling bij hen past, of omdat flexibel werken beter past bij hun thuissituatie. Ze verwelkomen diverse profielen, waaronder jonge professionals, zij-instromers uit andere zorgsectoren en ervaren kandidaten.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Pleunie van Kruijsdijk, coördinator AnnaFlex, bereikbaar via telefoonnummer 040-2864740.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen. De koffie staat klaar! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Pleunie.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Meer informatie hierover ontvang je tijdens het sollicitatieproces.
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Begeleider slaapdienst

Vught
In overleg
Kindzorg Brabant

Verpleegkundige Kindzorg MBO/HBO

Nieuwkuijk
In overleg