zoekt een

Persoonlijk Begeleider Intensieve Begeleiding (omgeving Udenhout)

Aantal uren in overleg.

Wij zijn voor meerdere woningen in de omgeving Udenhout op zoek naar een Persoonlijk Begeleider (Intensieve Begeleiding).

Wat ga je doen?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor 3 tot 4 bewoners met een verstandelijke beperking. Als persoonlijk begeleider coördineer je de behandeling en begeleiding van een aantal cliënten met een (zeer) intensieve begeleidingsvraag. Je geeft daarbij zelf uitvoering aan de behandeling door mee te werken in de directe begeleiding van cliënten Zo zie je met eigen ogen wat er nodig is om het samenspel tussen cliënten, verwanten en begeleiders vast te houden en te versterken.

Tijdens je dienst zorg je ervoor dat de bewoners op jou kunnen vertrouwen. Je bent betrokken bij het ochtendritueel of vangt de bewoners weer op als ze klaar zijn met dagbesteding. Je betrekt ze bij de dagelijkse gang van zaken en de huishoudelijke taken op de woning. Wij gaan uit van het samen 100 principe. Je vult de bewoner aan, zodat je samen op 100% komt. Voor het realiseren van de beste behandeling en begeleiding coördineer je samen met de orthopedagoog en de teamleider de planning van de behandeling, en werkoverleg.

  • Je hebt een actieve rol in het opstellen en evalueren van een dag-, ontwikkelings- en/of trainingsprogramma
  • Je hebt maandelijks een overleg met collega’s en overige disciplines over de inhoud van de zorg
  • Je wordt aangestuurd door een teamleider en geeft zelf sturing aan begeleiders en ondersteunend begeleiders. 
  • Als team zijn jullie samen verantwoordelijk voor de beste menswaardige zorg

Kijk hier voor meer informatie over Triple-C.


Wie zoeken we?
Je bent sensitief: je voelt aan wat de (onvervulde) behoeften achter het gedrag van bewoners is. Vanuit (zelf)vertrouwen neem je verantwoorde risico’s. Je bent sterk in zelfreflectie en neemt je verantwoordelijkheid: dingen die niet lukken wijt je niet aan de cliënt, je collega’s of de omstandigheden. In plaats daarvan onderzoek je wat jijzelf te doen hebt om ze wél te laten lukken. Je bent een doorzetter, die met een open blik zoekt naar mogelijkheden in beperkingen. Zo vind je manieren om de omgeving en de dag van bewoners zó vorm te geven, dat zij het gewone leven ervaren. Omdat je op een woning werkt, draai je onregelmatige diensten.

Daarnaast vragen we

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO 4 Specifieke doelgroepen, Associate degree (AD) SPH of Social Work (met leerarrangement).
  • Je wilt behandelen en begeleiden volgens de uitgangspunten van Triple-C.
  • Je laat je niet (af)leiden door probleemgedrag, maar richt je op de menselijke behoeften.

Wat krijg je?
Een veelzijdige baan waarbij je samen met je collega’s kijkt naar mogelijkheden van bewoners en niet naar beperkingen. ASVZ wil niet alleen een goede zorgverlener zijn, maar ook een goede werkgever. Een organisatie waar je met plezier werkt en waar je je verbonden voelt met je collega’s.

Verder kun je rekenen op

  • Mogelijkheid tot een vast contract, afhankelijk van je kwalificaties.
  • Een baan voor minimaal 28 uur tot maximaal 36 uur per week.
  • €2.766 tot € 3.861 o.b.v. 36 uur. Een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 45, volgens de CAO gehandicaptenzorg.
  • 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en uiteraard onregelmatigheidstoeslag (ORT).
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, naar b.v. Meewerkend Teamleider.
  • ASVZ biedt veel interne en externe scholingsmogelijkheden, zoals de Triple-C behandelingsmethode en weerbaarheidstraining. ASVZ heeft hiervoor een eigen opleidingsinstituut.
  • Ondersteuning vanuit de Triple-C Werkplaats.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke groei vinden we ook belangrijk. Daarom kun je gratis deelnemen aan allerlei activiteiten via ons vitaliteitsprogramma, zoals yoga en padel.

Werkplek
Wij zijn voor meerdere woningen in de omgeving Udenhout op zoek naar een Persoonlijk Begeleider (Intensieve Begeleiding)

Intensieve zorg
Binnen de intensieve zorg wonen 7 bewoners met een intensieve zorgvraag (VG7). De intensieve woonvormen zijn er voor kinderen, jongvolwassenen en ouderen met een licht, matig of ernstig verstandelijke beperking. Binnen ASVZ richten wij ons niet op het beheersen en voorkomen van probleemgedrag, maar op het voorleven en bevorderen van het gewone leven. Als je niet de stoornis, maar menswaardigheid als uitgangspunt neemt, ga je anders kijken naar probleemgedrag en geef je het een andere betekenis. Wanneer de focus van het probleemgedrag af is, verdwijnt dit gedrag naar de achtergrond. Door deze onvoorwaardelijke ondersteuning in combinatie met een zinvol gevuld dagprogramma zie je dat de kwaliteit van het bestaan toeneemt. De uitdaging binnen de intensieve zorg ligt dan ook in het op zoek gaan naar de onvervulde menselijke behoefte achter het probleemgedrag.

VIC Workhome (Very Intensive Care)
Op een VIC Workhome wonen maximaal 5 bewoners. Deze bewoners zijn elders volledig vastgelopen en ervaren hier weer het normale leven. Naast het wonen zorg je hier ook voor de dagbesteding van de bewoner. Het uitgangspunt van een VIC Workhome is eerst stabiliseren. Het is jouw uitdaging om iemand van A naar B te krijgen en je bent niet bang om dingen te ondernemen. Binnen een VIC Workhome  besteden we veel aandacht aan de coaching van jou als medewerker.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust door contact op te nemen met Mitchel Schreuder, Recruitment Coördinator, op telefoonnummer 0657426458.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Liever niet.
Ben je zzp'er? Solliciteer dan alleen als je bij ASVZ in loondienst wilt komen.

Recente vacatures

Koninklijke Kentalis

Pedagogisch behandelaar

Nijmegen
Parttime
Stichting Het Werkt

Sociaal Pedagogisch Werker

Tilburg
In overleg
Stichting LOEK@YOU

Vrijwilligerswerk tijdens zomervakantie

Veldhoven
In overleg