Kwaliteitsfunctionaris Microvida (28-32 uur per week)

Microvida is op zoek naar een kwaliteitsfunctionaris voor 28-32 uur per week. 

Werken in een dynamische organisatie

De ziekenhuizen in Zuid-West Nederland organiseren hun laboratorium diagnostiek meer en meer gezamenlijk. Microvida bestaat sinds 2017 en is het laboratorium voor medische microbiologie en immunologie van én voor de ziekenhuizen Amphia, ZorgSaam, ETZ en Bravis. Onze locaties zijn in Breda, Terneuzen, Tilburg en Roosendaal.

Microvida is een ambitieus kenniscentrum en laboratorium voor medische microbiologie en immunologie. Ons ambitieniveau is hoog, de patiënt staat centraal en vakmanschap, innovatie en efficiëntie kenmerken onze organisatie. Wij werken met geavanceerde analyse- en onderzoeksapparatuur en staan voor optimale dienstverlening

We dagen je elke dag uit

In deze functie adviseer en ondersteun je samen met je collega kwaliteitsfunctionarissen het laboratorium en de directie bij de ontwikkeling en borging van het kwaliteitssysteem van Microvida. Samen met het management en medische staf ontwikkel je kwaliteitsbeleid op operationeel en/of tactisch niveau, stimuleer je het kwaliteitsdenken en zorg je voor draagvlak in de organisatie. Je coördineert en begeleidt medewerkers bij het opstellen van voorschriften, procedures en protocollen, coördineert audits en begeleidt het team van interne auditoren. 

Je ondersteunt in het accreditatietraject op gebied van ISO 15189 en certificeringstraject NEN 7510. Je verzamelt, analyseert en verwerkt gegevens die afkomstig zijn uit audits en afwijkingenregistraties tot rapportages en verbetervoorstellen.

Tenslotte ben je ook applicatiebeheerder van de software die ons kwaliteitssysteem ondersteunt. We hebben de ambitie om de functie te verbreden met de rol van privacy officer. Ervaring als privacy-officer is daarom een pré.

Wat we bieden

  • Salariëring geschiedt afhankelijk van opleiding en ervaring op basis van inschaling in FWG 55; lopend van €3.606,- tot €5.084,- euro. 
  • Je valt onder CAO ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Voldoende vakantiedagen en flexibiliteit voor de juiste werk-privé balans;
  • Afwisselend werk;
  • Uitstekende werksfeer en professionele collega's;
  • Ben je al werkzaam bij Microvida? Dan kan deze functie ook door twee personen (tot 16 uur per week) intern worden opgevuld. De functie kan gecombineerd worden met je huidige functie, als je full-time werkt.

Iets voor jou?

Wil je deze prachtige kans om bij te dragen aan het laboratorium van de toekomst en om jezelf verder te ontwikkelen grijpen? Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand voor 1 mei 2024. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Jolanda Krabben, teamleider kwaliteit, telefoonnummer 013-2216296 of j.krabben@microvida.nl.

Aan nieuw aan te stellen medewerkers vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Dit valt binnen de geldende Wet en Regelgeving. Het aanvragen van een VOG of het inwinnen van referenties vindt plaats in de laatste fase van de sollicitatieprocedure en gaat in overleg met de sollicitant.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Administratief medewerker HR - parttime

Eindhoven
28 - 32 uur
GGD Brabant Zuidoost

Receptiemedewerker GGD

Eindhoven
Parttime
Sterk Huis

Registratiemedewerker Klantenbureau

Goirle
In overleg