helpende / zorgondersteuner voor de nacht

Helpende voor de nacht

17 - 32 uur
Ben jij een echt nachtdier én krijg je energie van het geven van aandacht die jouw cliënten verdienen?
Wij zijn op zoek naar een liefdevolle collega die samen met een collega verpleegkundige in de nacht voor de cliënten zorgt, zodat zij kunnen genieten van een welverdiende nachtrust.

Wat ga je doen
Tijdens de nacht draag jij, samen met een collega verpleegkundige, de zorg voor een goede nachtrust van de cliënten. En bieden jullie de cliënten ondersteuning waar nodig.
Als Helpende heb je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving, waar cliënten met zowel somatische als psychiatrische aandoeningen wonen. Jouw stimulerende en ondersteunende kwaliteiten zijn hierbij essentieel.

Het werken in de nacht heeft veel voordelen! Je kunt een lange dienst werken en dus veel uren maken. Na het ‘bijslapen’ heb je veel vrije tijd voor bijvoorbeeld je gezin, huisdieren, hobby’s of sporten.

Geen ervaring met nachtdiensten? Ook gaan wij graag met je in gesprek en nodigen wij je uit voor een kennismaking op onze afdeling.

Waar ga je werken
De residentiele zorg ondersteunt mensen met een ernstige psychische aandoening (EPA) in hun herstelproces, zoals zij dat graag willen. Afdeling Somatiek en PHV van locatie De Melanen, maken deel uit van het zorggebouw. Hier wonen gemiddeld 59 cliënten. Wij bieden 24-uurs zorg aan cliënten met een zorgvraag op psychisch en somatisch gebied. Als team zorgen wij voor structuur en begeleiding. Wij hebben oog voor welzijn en belevingsgerichte zorg.

Stabilisatie, eigen regie en vooruitgang waar dit kan, is ons uitgangspunt, zodat iedere cliënt een kwalitatief goed leven kan blijven leiden.

Wat vragen wij van jou
  • Je hebt minimaal de opleiding Helpende succesvol afgerond.
  • Ervaring in de zorg is voor deze functie vereist.
  • Je bent beschikbaar tussen 22.45 uur en 7.15 uur.

Wat bieden wij jou
  • Een afwisselende en baan in de nachtzorg.
  • Je krijgt een contract volgens rooster.
  • Een passend salaris conform de cao GGZ FWG 25 tussen € 2.032,- en € 2.870,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring
  • In augustus ontvang je eenmalig een uitkering van 1% over het jaarsalaris en per 1 december vindt er een cao-salarisverhoging plaats van 4%.
  • 166 vakantie-uren en een Levensfasebudget (LFB) van 35 uur o.b.v. een 36-urige werkweek.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Je kunt ervoor kiezen om deze bijvoorbeeld uit te ruilen tegen een abonnement op de sportschool of een fiets.
  • Een pensioenregeling bij PFZW, waarbij de werkgever 50% inlegt.
  • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% én reiskostenvergoeding.
  • Balansbudget van €500,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof).
  • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz. Jij bepaalt zelf wat, waar en wanneer je leert.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Enthousiast? Solliciteer dan direct.
Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wilt werken?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Contactpersoon : Edith Aarts - de Weert

Telefoonnr. werk : 06-22167674

E-mail werk : e.aarts-deweert@ggzwnb.nl

Locatie vacature : Halsteren

Contact

Elisabeth Adriana Cornelia Johanna Aarts - de Weert
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Home Instead Thuisservice WBO

Bijbaan zomerperiode en daarna als welzijnsmedewerker

Breda
0 - 28 uur
Mijzo

Helpende +

Waspik
16 - 20 uur
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Helpende plus (woongroep)

Geertruidenberg
In overleg