MBO Verpleegkundige

Waar kom je te werken?

Nedermazehof is een modern woonzorgcentrum in de wijk Groenwoud in Weert. Woonzorgcentrum Nedermazehof bestaat uit 5 groepswoningen, ook welbekend als kleinschalig wonen. Hier biedt Stichting Land van Horne intensieve zorg aan ouderen met dementie. Deze kleinschalige vorm van wonen biedt een veilige, herkenbare woonomgeving, waarin ons doel is, om bewoners zich maximaal 'thuis' te laten voelen met de beste kwaliteit van zorg.

Wat ga je doen? Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleging, verzorging en begeleiding van onze cliënten en signaleer je bijzonderheden op basis van je verpleegkundige deskundigheid. Indien nodig stel je verpleegkundige interventie vast.
Je coacht de andere medewerkers binnen jouw team en geeft advies, instructie en voorlichting en zie je toe op de kwaliteit van zorg binnen je afdeling.
Je begeleidt leerlingen en stagiaires en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling/innovatie van het zorgproces binnen de werkeenheid c.q. cluster en participeert in zorginhoudelijke projecten.

Wat wij vragen Je bent in het bezit van je Verpleegkunde niveau 4 diploma, BIG geregistreerd en je kan een goede inschatting maken van complexiteit van zorgvragen gerelateerd aan de specifieke doelgroepen.
Je kan de vereiste deskundigheid beoordelen, treedt consequent en accuraat op, bent flexibel inzetbaar, handelt met inachtneming van de deskundigheid van de medewerkers binnen de werkeenheid en kunt probleemoplossend handelen.
Ervaring en affiniteit met (psychogeriatrische) gedragsproblematiek is een pré.

Wat wij je bieden
Wij bieden je een belangrijke en interessante functie met diverse uitdagingen voor een professionele verpleegkundige.
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden en je uren worden samen met jou bepaald.
De functie is ingeschaald in FWG45 en ligt tussen € 2.858,27 en € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur gemiddeld per week. Inschaling op basis van werkervaring.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie
Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Zohra Chaoui, teamleider Nedermazehof, op T 06 - 487 55 092.

Contact

Zohra Chaoui
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
In overleg
Kindzorg Brabant

Verpleegkundige Kindzorg MBO/HBO

Nieuwkuijk
In overleg