zoekt een

Coördinerend Verzorgende Padua - Siena Bello Vita (V240009)

Wie ben jij en wat ga je doen
Als coördinerend verzorgende denk je creatief mee over de mogelijkheden voor cliënten op de kortdurende verblijfsafdeling, waarbij het doel is dat de cliënt zo lang mogelijk eigen regie kan blijven houden in zijn of haar leven en de zelfredzaamheid te vergroten. Tevens heb je een belangrijke signaleringsfunctie die bijdraagt aan preventie en monitor je de zorg. Eveneens draag je verantwoordelijkheid voor het opstellen, uitvoeren en het bijstellen van zorgplannen. Meedenken in oplossingen is belangrijk. Je hebt intensief contact met je cliënten, mantelzorgers en familie, maar ook met de betrokkene behandelaren tijdens het hersteltraject van de cliënt.
Je werkt met een gezellig zelfsturend team met andere verzorgenden IG en verpleegkundigen. Met jouw persoonlijke en menselijke aanpak zorg je samen met je collega’s iedere dag weer voor een glimlach op het gezicht van jouw cliënten.

Door de groeiende zorgvragen is het belangrijk dat het team op volle sterkte is en blijft. Ben jij degene die net dat beetje extra voor een cliënt kan betekenen?

Meer weten?
Bel Madeleine Verstegen op 06-288 108 93.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris voor een verzorgende van €2.466,72 - €3.256,53 per maand volgens cao VVT FWG35 en voor een coördinerend verzorgende van €2.695,33 - €3.502,58 per maand volgens cao VVT FWG40 bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 tot 28 uur per week. Werkdagen en werktijden zijn flexibel.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Een mbo-diploma Verzorgende niveau 3 aangevuld met het EVV- of GVP-diploma. Of je bent verzorgende en bent bereid de EVV/GVP opleiding te volgen.
  • Relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.


Waar werk je
Siena is een afdeling met WZD (wet zorg en dwang) en onderverdeeld in twee units met ieder 19 bewoners en twee huiskamers per unit (totaal 38 bewoners). Deze twee units zijn onderverdeeld in totaal vier subteams met de namen Zita, Mare, Bello en Vita. Er wordt per subteam gewerkt in twee huiskamers. In iedere huiskamer wordt dagelijks door de woonondersteuners gekookt. Uitgangspunt is dat bewoners zich zo thuis mogelijk voelen. Dit proberen we samen met de families te bereiken. Op verpleegafdelingen wordt nauw samen gewerkt met onder andere de artsen, psychologen en gedragsverpleegkundige, in verband met het complexe gedrag wat er is. Ook de andere disciplines zijn betrokken bij de multidisciplinaire zorg die gegeven wordt. Padua zal vanaf april 2021 dementievriendelijk worden. Er zijn dan geen gesloten deuren meer met uitzondering van de hoofdingang.

Contractvoorwaarden
vast dienstverband

Contact

Madeleine Verstegen, Senior Verpleegkundige
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Prisma

Begeleider wakkere nacht

Oosterhout
In overleg
Pantein

Verzorgende / Verzorgende IG

Land van Cuijk
20 - 24 uur
Stichting Land van Horne

Zorgcoördinator (Verzorgende / Verpleegkundige)

Budel
24 - 28 uur