zoekt een

Met pensioen en mis je de zorg?

Met pensioen en mis je de zorg?

Informatie
Nu je (recent) niet meer werkt, denk je wel eens aan een terugkeer in de zorg? Voel je het gemis van contact met bewoners, nu je met pensioen bent? Mis je de connectie met collega’s en kijk je er naar uit om weer onderdeel te zijn van een team? Overweeg je soms weer te werken in de zorg, maar dan met meer flexibiliteit en geen fysieke belasting? Dat kan bij ons!

Wie zijn wij?
’t Heem is een organisatie die in 2023 een nieuwe koers is ingegaan. Een innovatieve en ambitieuze organisatie met een mooie toekomst. Met vier locaties in Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren en Helvoirt bieden we wonen, zorg en welzijn aan ouderen. Daarnaast verzorgen we thuiszorg aan cliënten die zelfstandig wonen in deze dorpen.

Bij ’t Heem staat thuis centraal. Thuis vertegenwoordigt voor ons een persoonlijke plek waar mensen zich veilig voelen, omarmd door geborgenheid, en de vrijheid om hun eigen leven te leiden. Onze missie: Bij ’t Heem, daar bent u thuis!

Wat ga je doen?
Weer aan de slag als Verzorgende -IG na je pensioen; een of twee avonden in de week, overdag of in het wekend ben jij de vraagbaak tijdens de verantwoordelijke dienst. Je biedt je collega’s mentale ondersteuning en geeft hen advies. In deze rol communiceer je met familieleden en indien nodig met artsen. Jouw aanwezigheid zal de druk en verantwoordelijkheid van de vaste medewerkers verlichten, waardoor zij zich kunnen concentreren op hun eigen taken.

Wie ben jij?
Jouw ervaring en passie maken het verschil. Je hebt niet alleen kennis van het vak, maar bent ook nieuwsgierig naar de persoon achter de bewoner om zorg op maat te kunnen blijven leveren. Je begrijpt dat zorg meer is dan alleen medische handelingen verrichten; het gaat om het bieden van warmte, aandacht en een luisterend oor. Met jouw diploma Verzorgende (IG) niveau 3 ben je een ware expert in je vakgebied. Heb je een diploma Helpende (plus) of Verpleegkundige? Laat dan ook van je horen, want we kunnen jou en jouw kennis en ervaring goed gebruiken!

Wat bieden wij?
Natuurlijk een fijn salaris op basis van de CAO VVT (voor Verzorgende IG is dat schaal 35), en daarnaast:
  • Unieke flexibiliteit; je hebt geen vast rooster. Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent, waardoor je volledige controle hebt over je werkuren en vrije tijd.
  • Verantwoordelijke rol; je bent voor de zorg en het welzijn van de bewoners en houdt het overzicht op de afdeling. Daarnaast speel je een actieve rol bij de communicatie met familieleden en andere zorgverleners, zoals artsen.
  • Teamgevoel; je bent weer onderdeel van een team. Je werkt samen met fijne collega’s die altijd klaarstaan voor overleg en ondersteuning.
  • Last but not least; je wordt niet gevraagd voor fysiek veeleisende taken, jouw focus ligt op de coördinatie vanuit jouw rol als verantwoordelijke.

Op de koffie!
Dus, ben jij klaar om jouw bijdrage nog een keer te leveren aan de zorg en tegelijkertijd te genieten van de vrijheid die het pensioen je biedt? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kopje koffie om de mogelijkheden bij t Heem te bespreken. Als we allebei enthousiast zijn, staat niets meer in de weg om direct bij ’t Heem aan de slag te gaan! Wil je liever eerst een paar uurtjes meelopen? Ook dat regelen we met alle plezier voor je.

Bel ons vandaag nog op 06 83 16 83 59 of 06 53 87 67 42 en dan plannen we direct een afspraak in.

Tot snel bij t Heem, waar we samen zorgen voor een warme thuisbasis!

Meer informatie over de vacature?
Neem contact op met Dorien Schuurmans, via telefoonnummer 06-53876742.

Contact

Dorien Schuurmans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Joris Zorg

VASTE NACHTDIENST IG-ER

Vessem
In overleg
Archipel Thuis BV

Verzorgende IG

Geldrop
In overleg