Wij vragen

Functieomschrijving
Iedere week voor aanvang van de kookclub ga je de deelnemende bewoners ophalen. Vervolgens bereiden jullie de meest uiteenlopende gerechtjes; van soep tot salade en van hartig tot zoet. De zelfgemaakte versnaperingen worden tijdens de vrijdagmiddagborrel genuttigd. Na afloop van de kookclub breng je de bewoners weer terug naar de afdeling en zorg je dat het restaurant er weer netjes uit ziet.

Waar ga je werken?
De Bloemschevaert is een nieuw appartementencomplex in de Kortendijk in Roosendaal. De locatie vervult inmiddels een belangrijke centrale functie in de wijk en bestaat uit twee blokken met appartementen en zeven woningen voor groepswonen, met een gezamenlijke huiskamer, keuken en binnentuin of terras.
De Bloemschevaert heeft een restaurant met terras waar medewerkers graag een vers broodje voor je klaarmaken.

Wie zoeken we?
Als vrijwilliger ben je enthousiast, creatief, betrokken en respectvol naar bewoners en medewerkers. Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen en weet van aanpakken. Je kunt koken en bakken op zelfstandige en initiatiefrijk wijze.
Je bent iedere vrijdagochtend van 09:30 uur tot uiterlijk 11:30 uur beschikbaar om de kookclub te ondersteunen.

Meer weten over deze vacature? Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Saskia Smeekens T 06-130 019 37.

Wij bieden

  • Prettige werkomgeving
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Veel verantwoordelijkheid

Arbeidsvoorwaarden en salaris
De waardering die je krijgt is onbetaalbaar en schenkt veel voldoening. Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Daarom is het fijn dat we met elkaar afspraken kunnen maken over je inzet en de bijbehorende ondersteunende activiteiten. Als je wil stoppen met het vrijwilligerswerk verwachten we dat je dat minimaal een maand van tevoren aangeeft.