Bestuursleden Vrienden van Libra

Stichting Vrienden van Libra Revalidatie & Audiologie zoekt twee bestuursleden.

Introductie
De Stichting Vrienden van Libra is een steunstichting die activiteiten van Libra R&A financieel ondersteunt.

De Stichting Vrienden van Libra Revalidatie & Audiologie is een kleine, informele organisatie. De stichting heeft ten doel het bevorderen van (onderzoeks-)projecten en activiteiten en het ter beschikking stellen van middelen, die direct of indirect ten goede komen aan de behandeling en/of de levenssfeer van mensen die gebruik maken van de dienstverlening van de Stichting Libra R&A. Het bestuur bestaat uit minimaal drie en maximaal 5 personen.

De statuten van de stichting zijn onlangs herzien, waardoor een aanpassing van de bestuurssamenstelling nodig is. In de posities voorzitter, secretaris en penningmeester is inmiddels voorzien. We zoeken nog twee personen die samen met de andere bestuursleden een enthousiast team willen vormen om nét dat beetje extra voor Libra en haar cliënten te kunnen realiseren.

Wat ga je doen?
Het bestuur van de Stichting Vrienden van Libra buigt zich over financieringsaanvragen van Libra R&A voor activiteiten of projecten die Libra zelf niet kan bekostigen. Dit kunnen ook strategische events zijn, in de meest brede zin van het woord.
Daarnaast houdt het bestuur zich bezig met het werven van fondsen – zowel particulier als publiek – om de financieringsaanvragen daadwerkelijk te kunnen honoreren.

Wat bieden wij jou?
Een klein team dat met concrete projecten probeert het verschil te maken voor mensen die een nieuwe balans zoeken in hun leven. De werkzaamheden van de stichting worden ondersteund vanuit de organisatie van Libra R&A.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op de Libra Werken bij site Klik hier.

Libra Revalidatie & Audiologie is een fijne, informele organisatie waar jij een maatschappelijke bijdrage kan leveren aan de zorg van onze cliënten. Omdat we ons als organisatie willen blijven ontwikkelen, kom je in een dynamische omgeving terecht. Als jij van dynamiek en ontwikkeling houdt, dan zit je bij Libra op je plek.

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten en talenten!
Jij brengt mee:

  • Affiniteit met de kennisgebieden/werkterreinen van Libra R&A       
  • Bestuurlijke ervaring
  • Communicatief vaardig
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Analytisch denkvermogen
  • Teamspeler
  • Ervaring in een medische organisatie of een financiële achtergrond is een pré

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je uit om te reageren! Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je nog vragen?
Heb je inhoudelijke vragen en/of wil je meer weten over de Stichting Vrienden van Libra, dan nemen we daar graag de tijd voor! We nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee.
Je kunt bellen, een mail of app sturen naar:

  • Berthe Maat – van den Akker, secretaris Vrienden van Libra, tel. 06-10691759

Voor vragen over het sollicitatieproces, kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met het HR Services.

Over Libra Revalidatie & Audiologie
Libra Revalidatie & Audiologie biedt medisch specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen en kinderen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Libra biedt deze specialistische zorg aan in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Voor specialistische revalidatie hebben we locaties in Eindhoven (Blixembosch), Tilburg (Leijpark) en Weert. Onze locaties voor specialistische audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.

Wij zijn een zorgorganisatie. Het gaat bij ons om de mens: cliënt  en medewerker. Bij Libra werken mensen die graag samen met de cliënt werken naar het doel om weer zo zelfstandig mogelijk verder te leven. Ruim 750 professionals en vrijwilligers bieden van harte zorg op een manier die onszelf zou aanspreken: veilige, kwalitatief hoogwaardige mensgerichte zorg. Op de pagina 'Over Libra' vertellen we graag meer over onze organisatie.

Contact

Berthe Maat - van den Akker
secretaris Vrienden van Libra
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Adviseur Kwaliteit | 32 - 36 uur

Oss
32 - 36 uur
Anna Zorggroep

Manager OK

Geldrop
In overleg